Căutare MDM

Buletin

Problemă sistem centralizat Peugeot 307 2004

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 5 luni #48712 prin manual-mecanic
Problemă sistem centralizat Peugeot 307 2004 Publicat de manual-mecanica
Am un Peugeot 307, la deschiderea mașinei încuietorile se deschid și se închid brusc de mai multe ori, la reprezentanța Peugeot nu pot găsi sursa defectului, îmi spun că cel mai probabil sunt accesoriile BSI dar nu sunt siguri, dacă nu cumva până nu testează BSI-ul unui alt vehicul similar cu al meu, știe cineva cum se rezolvă această defecțiune, care deși este mai puțin acum pentru că au efectuat o descărcare, problema persistă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 5 luni #48729 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Problemă cu sistemul centralizat al unui Peugeot 307 2004
Salutări.
Am un Citroen Berlingo și a avut aceeași problemă.
Am identificat-o la uși. Când se deschide și se închide ușa, conductele obosesc și în cele din urmă fac un contact fals.
În cazul meu, problema era la conducte.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 5 luni #48762 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Problemă cu sistemul centralizat al unui Peugeot 307 2004
Am aceeași problemă, Erick, cum ai rezolvat-o? Am dus-o deja la reprezentanță și nu au găsit defectul. Mi-au spus și că ar putea fi BSI-ul.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 5 luni #48783 prin manual-mecanic
E foarte posibil să se defecteze blocarea stânga/față și nu cea stânga/față.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 2 luni #49386 prin manual-mecanic
Încă am aceeași problemă, nimeni nu a reușit să o rezolve, există vreo soluție care să mă ajute?