Căutare MDM

Buletin

Consultație urgentă pentru experți

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 6 luni #48545 prin manual-mecanic
Consultație urgentă pentru experți Publicat de manual-mecanica
Salut prieteni... Am o întrebare care mă frământă foarte tare... acum câteva luni mi-am cumpărat un Mercedes Benz 190d cu patru cilindri și transmisie automată... și zilele trecute când aveam capota deschisă și voiam să o mișc în timp ce mutam maneta schimbătorului de viteze din P în D am observat că apa din rezervorul radiatorului se scurge și face asta și când o pun în R, dar nu invers... adică, dacă trec din D în R sau din R în P nu se scurge, dar din P în alte viteze se scurge... dacă știți ce ar putea cauza asta, m-ar ajuta mult să știu, deoarece nu știu dacă este ceva grav sau nu... vă mulțumesc foarte mult!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 6 luni #48546 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema Consultanță urgentă pentru experți
Pierde și apă dacă accelerezi cu maneta în N? E din cauză că turațiile cresc? Consumă apă? Nu văd nicio legătură între cutia de viteze și circuitul de apă... în afară de atunci când începi să conduci. Pierde cu capacul pus?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.