Căutare MDM

Buletin

SĂRBĂTORI FERICITE TUTUROR!!!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 10 luni #48248 prin manual-mecanic
SĂRBĂTORI FERICITE TUTUROR!!! Publicat de manual-mecanica
Vă urez tuturor sărbători fericite și un an nou mai bun, așa cum am mai spus,:prostie: chiar și pentru cei „răi...”, să devină buni (sau să-i facă să fie așa...)::rău: :bolnav: :woohoo: :cheer: Hehehe...(ce porcărie de prostii!!) Salutări tuturor!!!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 10 luni - Acum 10 ani și 10 luni #48249 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema SĂRBĂTORI FERICITE TUTUROR!!!
Salut tuturor, sunt de acord cu Ismael, sărbători fericite tuturor.:) Aș vrea să văd PACEA domnind în lume până în 2015... și problemele rezolvate prin discuții... Nu războiului... și Da prosperității tuturor popoarelor. Ei bine, salutări tuturor și fie ca 2015 să fie mai bun pentru toată lumea, în special pentru cei ale căror circumstanțe nu au fost blânde cu ei. SĂRBĂTORI FERICITE.
Ultima ediție: acum 10 ani și 10 luni de .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

Mai departe
Acum 10 ani și 10 luni #48250 conform manualului de atelier
Răspuns la un manual de atelier pe tema SĂRBĂTORI FERICITE TUTUROR!!!
Deși v-am felicitat deja în newsletter-ul trimis luna aceasta, am dori să profităm de această ocazie pentru a vă mulțumi pentru participarea la site-ul nostru web și, bineînțeles, vă urăm SĂRBĂTORI FERICITE și un 2015 PROSPERS.

Sperăm că anul care vine va fi cu adevărat minunat pentru toată lumea.

Cu cele mai bune gânduri,

Echipa de la manualesdemecanica.com

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 10 luni #48274 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema SĂRBĂTORI FERICITE TUTUROR!!!
MULȚUMESC ȘI VOI ȘI MULT SUCCES TUTUROR