Căutare MDM

Buletin

Prezentare nou partener

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 10 luni #48200 prin manual-mecanic
Prezentare nou partener Publicată de manual-mecanica
Salut tuturor. Permiteți-mi să mă prezint. Sunt Tomas, din Extremadura. Dețin trei mașini (un Renault Koleos, un Opel Astra coupé cabrio tiptop și un Corsa 100 de 33 de ani, unul dintre primele modele) și fac singur toată întreținerea și reparațiile, pe cât pot. Sper să fiu la înălțimea sarcinii și să ajut cu orice pot.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 10 luni #48208 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Prezentarea noului partener
Bun venit, Tomas, sper că acest forum este distractiv pentru tine și (sper că nu!) dacă întâmpini vreodată probleme, te putem ajuta și noi. Corsa aia e atât de bună! Nu se strică niciodată! Și eu am avut una până de curând, când aveam 24 de ani, și îmi este dor de ea... Ei bine, iată-ne aici. Noroc!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 10 luni #48214 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Prezentarea noului partener
Bună dimineața. Mulțumesc foarte mult pentru primire. Ei bine, încă mai am Corsa cu care am început să conduc. De-a lungul anilor, mi-am cumpărat mai multe mașini (un Seat 128 spot, un 127, un Alfa 33 1700, un Renault 19 1800rt, o Laguna 3000, un Salomon RX4, un Koleos 2000dci 180cp și un Astra Tiptop 1800), iar Corsa este încă la Migo și o folosesc zilnic. Nu mă dezamăgește niciodată. Îi fac toată întreținerea personal și o țin la zi. În fine, a vorbi despre mașini e plictisitor. Îmbrățișări.