Căutare MDM

Buletin

cumpara Autel Mot Pro sau MD 802 ????

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 2 săptămâni #48092 prin manual-mecanic
Cumpăr Autel MOT Pro sau MD 802? Publicat de manual-mecanica
Bună dimineața, la atelierul nostru suntem interesați să cumpărăm un instrument de diagnosticare pentru depanarea și ștergerea codurilor de întreținere și a erorilor.
Am văzut unul care pare să aibă destul de multe caracteristici, Autel MOT Pro, iar cealaltă opțiune este Autel MaxDig MD 802.
Acum ne întrebăm dacă acestea sunt permise de industrie, deoarece am auzit că mai multe ateliere au fost amendate pentru utilizarea acestor instrumente fabricate în China.
De asemenea, nu știm de unde să îl cumpărăm, deoarece am văzut același model listat online la prețuri cuprinse între 200 și 750 de euro.
Îmi puteți oferi câteva informații? Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 2 săptămâni - Acum 11 ani și 2 săptămâni #48096 prin manual-mecanic
Răspuns manual-mecanic pe tema cumpărării unui Autel Mot Pro sau MD 802?
Salut tuturor, pablo48. Deși nu sunt familiarizat cu legile din țara voastră, cel puțin în a mea, este inundată de imitații sau clone ale principalilor producători chinezi de echipamente de diagnosticare. Obișnuiam să fiu utilizator Launch... și în zilele noastre, cel puțin aici, este dificil să cumperi un original... și vorbim despre companii cu magazine consacrate... și în Chile, nimeni nu face nimic în privința asta... piața liberă este dominantă, depinde de utilizator să se documenteze înainte de a cumpăra... pentru mine, protecția consumatorilor este doar de formă în acest domeniu... de aceea există diferențe de preț atât de mari. Am trecut la Autel; acum câteva zile am cumpărat un MaxiSys MS908 și, înainte să-l cumpăr, mi-am dat seama online că și pentru acest scaner profesional, de cost ridicat și performant... există deja copii... foarte puține, dar există... L-am importat personal direct de la Autel USA. Nu-mi plac în mod special americanii, dar fac afaceri legal. În ceea ce privește diferențele dintre mașina originală și clonă, acestea constă în calitatea și dezvoltarea software-ului, stabilitatea și viteza de utilizare a acestuia. Clonele oferă adesea date eronate, ceea ce poate duce la erori de diagnosticare. Pentru mine, cel mai important lucru este încrederea în software. Autel oferă un certificat de autenticitate; încercați să îl achiziționați de la o companie de încredere - în general, nu sunt cele mai ieftine. Cât despre ce Autel să cumpărați, alegeți-l pe cel mai bun care se potrivește bugetului și nevoilor dumneavoastră. Cel mai rău lucru, în opinia mea, este să dați greș cu un instrument de diagnosticare inadecvat. În plus, modelul de calitate superioară va rămâne relevant mai mult timp.
Toate acestea - clonele - cel puțin aici, sunt ceea ce a cauzat probleme când vine vorba de certificarea unei companii din industrie sau de a se confrunta cu penalități. Instrumentele de diagnosticare multi-marcă de la companii reputate (chinezești sau de altă natură) au făcut parte din standardul industriei încă de la implementarea sistemului de diagnosticare la bord (OBD2) de a doua generație, care a standardizat o mare parte din această procedură. Prin urmare, în opinia mea, nu ar trebui să existe nicio penalizare pentru utilizarea acestor instrumente de diagnosticare. Atitudinea industriei auto demonstrează doar ceea ce fac în prezent cei mai importanți cinci dezvoltatori de tehnologie: ne exclud pe toți cei care facem parte independent din industria auto globală. Ascund informații (acum doar pe platforme informatice cu acces restricționat)... penalități... vor să controleze totul și, pentru a realiza acest lucru, creează un sistem de dependență tehnologică totală... globalizare... NU, MULȚUMESC... Pablo, iartă-mă pentru tirada asta; aceasta este doar părerea unui coleg latino-american. Salutări tuturor.
Ultima editare: acum 11 ani și 2 săptămâni de către . Motiv: ortografie

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 9 luni - Acum 9 ani și 9 luni #50823 prin manual-mecanic
Răspuns manual-mecanic pe tema cumpărării unui Autel Mot Pro sau MD 802?
Cum ți se pare MD802? Am citit în mare parte recenzii bune, dar, ca întotdeauna, există și unele proaste. Se pare că există o mulțime de probleme legate de site-ul web actual Autel și de procesul de actualizare. Am citit și aici, pe forum, ceva despre o actualizare a site-ului web care, sperăm, ajută la rezolvarea acestor probleme. Mă întreb dacă a fost deja făcut acest lucru? Sau dacă va fi încă în viitor? Evident, sunt nou în ceea ce privește Autel MaxiDiag Elite MD802 , așa că nu am nicio idee ce este nou sau vechi.
Ultima editare: acum 9 ani și 9 luni de către .