Căutare MDM

Buletin

cumpara Autel Mot Pro sau MD 802 ????

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 8 luni #48092 prin manual-mecanic
Cumpăr Autel Mot Pro sau MD 802 ???? Publicat de manual-mecanica
Bună dimineața, suntem interesați să achiziționăm un aparat pentru depanarea și ștergerea codurilor de întreținere și de eroare.
Am văzut unul care pare să aibă destule opțiuni, Autel Mot Pro, iar o altă opțiune ar fi Autel MaxDig MD 802.
În prezent, încercăm să stabilim dacă aceste aparate sunt permise sau nu de industrie, deoarece am auzit de la mai multe ateliere că industria le-a sancționat pentru că dețin aceste aparate chinezești.
De asemenea, nu suntem siguri de unde să cumpărăm unul, deoarece am văzut prețuri online cuprinse între 200 și 750 de euro.
Îmi puteți oferi câteva informații? Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 8 luni - Acum 10 ani și 8 luni #48096 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema cumpărării unui Autel Mot Pro sau MD 802 ????
Salut tuturor, pablo48. Deși nu cunosc legile din țara voastră, cel puțin în a mea, este plină de imitații sau clone ale principalilor producători chinezi de echipamente de diagnosticare. Am fost utilizator Launch... și în prezent, cel puțin aici, este dificil să cumperi unul original... și vorbim despre companii care au magazinele lor stabilite... și în Chile nimeni nu face nimic... piața liberă este cea care conduce, utilizatorul este cel care trebuie să se informeze înainte de a cumpăra... pentru mine, serviciul de protecție a consumatorilor este doar pe această temă... de unde și diferențele abisale de preț. Am trecut la Autel, acum câteva zile am achiziționat un MaxiSys ms908 și, înainte să-l cumpăr, mi-am dat seama pe net că și pentru acest scaner profesional, cost ridicat și performanță ridicată... există deja copii... foarte puține, dar există... Personal, l-am importat direct de la Autel USA, nu-mi plac foarte mult Yankees, dar sunt legali când fac afaceri. În ceea ce privește diferențele dintre aparatul original și clonă, acestea constă în calitatea și dezvoltarea software-ului, stabilitatea și viteza de utilizare. Clonele furnizează adesea date eronate, ceea ce poate duce la erori de diagnosticare. Pentru mine, cel mai important lucru este încrederea în software. Autel oferă un certificat de autenticitate; încercați să îl achiziționați de la o companie de încredere; în general, nu sunt cele mai ieftine. În ceea ce privește ce Autel să cumpărați, alegeți-l pe cel mai bun care se potrivește bugetului și nevoilor dumneavoastră. Cel mai rău lucru pentru mine este să nu aveți un aparat de diagnosticare performant. În plus, modelul de cea mai bună calitate va fi valabil mai mult timp.
Din toate acestea, clonele, cel puțin aici, sunt cele care au generat probleme când vine vorba de certificarea unei companii în industrie sau de sancțiuni. Aparatele de diagnosticare multi-marcă de la companii cunoscute (chineze sau nu) au devenit parte a standardului industriei de la implementarea sistemului de diagnosticare la bord de a doua generație (OBD2), unde o mare parte a acestei proceduri a fost standardizată. Prin urmare, în opinia mea, nu ar trebui să existe sancțiuni pentru utilizarea acestor instrumente de diagnosticare. Atitudinea industriei auto demonstrează doar ceea ce fac astăzi cei mai importanți 5 dezvoltatori de tehnologie: excluderea... tuturor celor care, independent, facem parte din industria auto globală. Ascund informații (acum doar pe platforme informatice cu acces restricționat)... sancțiuni... vor să ne țină sub control în toate aspectele și, pentru a realiza acest lucru, generează un sistem de dependență tehnologică totală... globalizare... NU, MULȚUMESC... Pablo, scuze, nu sunt mare lucru, aceasta este doar părerea unui coleg latino-american. Salutări tuturor.
Ultima editare: acum 10 ani și 8 luni de către . Motiv: ortografie

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 5 luni - Acum 9 ani și 5 luni #50823 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema cumpărării unui Autel Mot Pro sau MD 802 ????
Cum ți se pare MD802? Am citit în mare parte recenzii bune, dar, ca întotdeauna, există și unele proaste. Se pare că există o mulțime de probleme legate de site-ul web actual Autel și de procesul de actualizare. Am citit și aici, pe forum, ceva despre o actualizare a site-ului web care, sperăm, ajută la rezolvarea acestor probleme. Mă întreb dacă a fost deja făcut acest lucru? Sau dacă va fi încă în viitor? Evident, sunt nou în ceea ce privește Autel MaxiDiag Elite MD802 , așa că nu am nicio idee ce este nou sau vechi.
Ultima editare: acum 9 ani și 5 luni de către .