Căutare MDM

Buletin

Caracteristici tehnice Renault Megane Număr VINS?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 10 luni #48071 prin manual-mecanic
Salutări tuturor membrilor forumului:

Mi s-a dat un RENAULT MEGANE tip BA, varianta BAON, și trebuie să cumpăr niște piese de schimb, dar nu știu câți CP are și dacă este D, TD, TDI, etc.

VIN-ul este VF1BA0NM519847555.

Mașina este un motor diesel D/F9Q A7 de 1870cc.

Poate cineva să-mi spună specificațiile motorului sau unde să le caut pentru a cumpăra piese de schimb, deoarece există atât de multe modele și cilindree încât nu vreau să greșesc.

Salutări tuturor

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 10 luni #48072 prin manual-mecanic
Răspuns din manualul mecanicului pe tema Renault Megane: caracteristici tehnice și numere VIN?
Asta are 120 CP, dacă nu mă înșel, și e injecție directă „DTI” (are niște mici variații între F9Q-ul lui Laguna, din cauza poziției turbo și a unor țevi de admisie a aerului din plastic, și puțin altceva). Megane are motor F9Q 800, alesaj 80 x cursă 93, compresie 19 la 1, pompă de înaltă presiune și injectoare Bosch. Piesele de injecție și filtrele le găsești la orice magazin de piese de schimb, dar altele specifice vor trebui să fie la Renault, iar dacă aduci numărul de șasiu, nu vei avea probleme. Cu stimă!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.