Căutare MDM

Buletin

Subaru Leone Turbo nu accelerează la turbocompresie

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 8 luni - Acum 10 ani și 8 luni #47955 prin manual-mecanic
Prieteni, am nevoie de păreri, instrucțiuni sau ajutor cu Subaru Leone Turbo Coupe al meu din anii '90.
Chestia e că atunci când motorul este relativ rece, accelerează super bine, încărcând 0.5 bar (standard), dar când motorul se încălzește puțin mai mult, nu mai accelerează când turbo este încărcat cu 0.2 bar în plus și motorul începe să "smucească"...
Am verificat setările curelei de distribuție și ale aprinderii și totul este în regulă...
dacă i s-a întâmplat cuiva ceva similar, aș dori să primesc puțin ajutor și să-mi spună ce pot face. Mulțumesc anticipat

. P.S.: mașina a avut turbocompresoarea înlocuită cu un Garrett A/R .48, intercooler STI, evacuare HKS și țeavă de eșapament de 3".
Ultima editare: acum 10 ani și 8 luni de către . Motiv: greșeală de ortografie

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 8 luni #47967 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Subaru Leone Turbo nu accelerează la supraalimentare.
Ar fi bine dacă ne-ați putea spune dacă a început să se întâmple asta imediat după ce ați făcut acele modificări (turbo etc.) sau dacă totul funcționa bine și abia acum începe să se întâmple. Cred că dacă s-a întâmplat după ce ați făcut acele modificări, este din cauza: când este rece, amestecul este mai bogat și funcționează relativ bine, dar când se încălzește, devine mai sărac când este cald. Și dacă ați mărit debitul de aer de admisie (de exemplu, punând turbo-ul să adauge mai mult aer), când accelerați, injectoarele nu mai furnizează suficient aer, devenind „scurte” și de aceea se blochează la accelerare. Vom vedea mai multe păreri. Noroc!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.