Căutare MDM

Buletin

Problemă cu rulmentul de masă al Honda Civic

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 11 luni #47915 prin manual-mecanic
Salut, vă spun, acum două săptămâni au fost schimbați rulmenții din față pe ambele părți la un Honda Civic.
Și vineri s-a întors din nou și îl bâzâiau, a ieșit să încerce și s-a simțit când a început să meargă la 35 km, bâzâitul începea deja să se facă simțit.
Când ridici vehiculul și virezi anvelopa, poți simți vibrația rulmentului în bobina amortizorului, așa că acum clientul dorește o garanție, pe care i-o vom oferi oricum. Întrebările mele:

1) Este normal ca rulmenții de masă față să se defecteze la Honda Civic?
2) De ce s-a întâmplat ca rulmentul să fie distrus în doar două
săptămâni, este o problemă cu calitatea rulmentului sau cu instalarea defectuoasă a acestuia?
3) Are un rulment cu masă o perioadă de stabilizare în raport cu
șoferul conduce?
4) Ar trebui luate măsuri de precauție la instalarea rulmentului de masă?

Aștept răspunsul dumneavoastră și atașez o fotografie similară cu tipul de Honda de care este vorba.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 11 luni #47932 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Problemă cu rulmentul de masă al Honda Civic
Presupun că te referi la rulmentul axial care merge deasupra arcului, faptul că durează atât de puțin nu este normal, decât dacă este fără vaselină sau materialul este prost, atunci amortizoarele și ARCULE sunt cele originale și bineînțeles sunt bine montate nu ar trebui să reziste două săptămâni, acestea rezistă aproape toată durata de viață a mașinii decât dacă mașina are o problemă din cauza unei lovituri și stau prost pe cocă, este rar să vezi această problemă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 11 luni #47933 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Problemă cu rulmentul de masă al Honda Civic
Și dacă te referi la rulmentul butucului roții (nu știu ce înseamnă „rulment de masă”), s-ar fi putut întâmpla că nu au fost montate cu uneltele adecvate și cu o presă. Dacă au fost montate cu un ciocan, s-ar putea ca inelele de rulare unde se rostogolesc bilele să se fi „lovit” și să nu mai fie utile. Strângerea excesivă poate cauza și asta, dar e mai dificil (ar trebui strânse mult... hehehe...). Dacă ne-ai putea spune cum au fost montate, ne-ar ajuta să înțelegem ce s-a întâmplat. Cu cele mai bune gânduri!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 11 luni - Acum 10 ani și 11 luni #47962 prin manual-mecanic
Salut tuturor, Luis, am citit problema ta... Civic-urile moderne cedează... cele vechi erau mai bune... poate Honda și-a dat seama că nu era profitabil să facă mașini atât de fiabile... hehehe, ei bine, acum serios, sunt de acord cu Ismael că o eroare de asamblare poate cauza perfect problema, rulmentul acela se deteriorează destul de ușor în timpul asamblării... cealaltă chestie este calitatea rulmentului pentru acel Civic, cel puțin în Chile, rulmentul original este foarte scump și, din păcate, au sosit multe alternative chinezești de o calitate îngrozitoare... în ceea ce privește rodajul rulmentului... ugh, părerea mea este că nu necesită adaptări speciale datorită preciziei cu care sunt fabricate rulmenții moderni. Despre precauții, în afară de grija obișnuită la montarea pe presă și apoi pe mașină, ar fi la mașinile moderne cu ABS, în care în multe cazuri rulmentul integrează roata fonică sau magnetică unde afectează senzorul de viteză a roții, fiți foarte atenți, stabiliți mai întâi partea de montare, nu este același lucru să puneți rulmentul pe orice parte... acea lecție dureroasă am învățat-o din păcate când am schimbat un rulment de roată sau masă la un Porsche Cayenne S, cu mult timp în urmă, l-am pus invers, pentru că nu știam... nu existau manuale sau referințe... am stricat un rulment foarte scump, pentru că l-am montat inversat, imediat după asamblare și ieșirea la testare, s-a aprins martorul de defect ABS-TCS.ESP, arătând probleme de semnal chiar pe roata intervenită... pe scaner roata aceea arăta viteză zero... rahat îmi amintesc și mă enervează... după multe ore de diagnosticare am ajuns la concluzia că a fost o eroare de asamblare... asta mă face puțin rușine, dar o spun ca să nu i se mai întâmple nimănui. De fapt, rulmentul este lipit intern de garnitură și are colivia senzorului de viteză a roții. La exterior, în afară de dimensiunile enorme, este un rulment normal doar la înfățișare... în cazul ăsta, i-am dat garanție pentru că a fost greșeala mea... ugh, m-a durut, dar am fost și mai furios că am făcut greșeala. Cu cele mai bune gânduri.
Ultima editare: acum 10 ani și 11 luni de către .