Căutare MDM

Buletin

MOTOR CAT C-13 ACERT

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 9 luni #47892 prin manual-mecanic
MOTOR CAT C-13 ACERT Publicat de manual-mecanica
BUNĂ DIMINEAȚA TUTUROR CELOR CARE VIZITEAZĂ ACEST SITE, AM O ÎNTREBARE ȘI AR FI DE MARE AJUTOR DACĂ CINEVA M-AR PUTEA SFATURĂ. AM O PROBLEMĂ CU UN MOTOR CAT C-13 CARE ARE UN CONVERTITOR CATALITIC. DETALIU ESTE CĂ ÎN SPECIFICAȚIILE MOTORULUI SE SOLICITĂ MOTORINĂ CU CONȚINUT ULTRA SCĂZUT DE SULF, IAR ÎN ȚARA MEA NU EXISTĂ, IAR ACEST LUCRU A ÎNFUNDAT CATALIZATORUL, ÎMPREUNĂ CU FUNCȚIONAREA PROASTĂ A UNITĂȚII. ÎNTREBAREA ESTE DACĂ EXISTĂ O SOLUȚIE FĂRĂ A FI NEVOIE DE ÎNLOCUIREA CATALIZATORULUI.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 9 luni #47893 prin manual-mecanic
Răspuns dintr- un manual mecanic pe tema MOTOR CAT C-13 ACERT
Curățarea unui convertor catalitic este ceva ce nu ar trebui făcut în mod obișnuit, deoarece se presupune că vehiculul comercializat trebuie să fie pregătit să funcționeze conform standardelor combustibilului utilizat în țara respectivă... dar în afară de toate acestea, am văzut curățarea unor convertoare catalitice doar cu apă sub presiune, deoarece elementul catalitic (monolitul) este foarte delicat și se rupe ușor, dacă este foarte scump să îl schimbi, recomand să folosești doar apă, deoarece orice alt produs poate provoca reacții la ieșirea gazelor de eșapament care l-ar putea deteriora, dar insist că este ceva ce nu se face de obicei, deoarece standardele de emisii stabilesc proceduri de autoregenerare pentru filtrul de particule din motoarele diesel, fie prin combustibil suplimentar injectat în timpul evacuării, fie prin aditivi... salutări!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 9 luni #47895 prin manual-mecanic
Răspuns dintr- un manual mecanic pe tema MOTOR CAT C-13 ACERT
MULȚUMESC, PRIETENE, PENTRU INFORMAȚII, O SĂ FACEM ASTA ȘI O SĂ VEDEM CE IRĂSEȘTE.