Căutare MDM

Buletin

Vibrația curelei de transmisie a modelului Sprinter 313CDI

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 1 săptămână #47537 prin manual-mecanic
Bună ziua, permiteți-mi să mă prezint. Salutări, cer ajutor. Am probleme cu vibrațiile curelei. Am schimbat pompa de apă, întinzătoarele și rulmenții, totul e nou. Trebuie să verific pompa hidraulică și rulmentul alternatorului. Nu le-am schimbat pentru că se învârtea bine. Dacă s-a întâmplat cuiva asta, mă puteți ajuta?
Mulțumesc.:rău:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 1 săptămână #47538 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul vibrațiilor curelei de transmisie Sprinter 313cdi
Salut, ai o fulie de pompă sau de alternator îndoită?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 1 săptămână #47555 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul vibrațiilor curelei de transmisie Sprinter 313cdi
Mulțumesc, am schimbat pompa de întinzător a curelei și regulatorul alternatorului se învârte liber, de aceea nu l-am schimbat. Mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 9 luni #48306 prin manual-mecanic
Trebuie să schimbi fulia alternatorului! Carterul care ține fulia este blocat și este blocat, motiv pentru care cureaua patinează.