Căutare MDM

Buletin

măsurarea presiunii unui hyndai santa fe crdi 2.2

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 10 luni #47512 prin manual-mecanic
Trebuie să știu măsurarea presiunii în motor la un Hyundai Santa Fe CRDI din 2007, cu motor automat de 2,2 litri. Poate cineva să-mi spună care este? Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 10 luni #47514 prin manual-mecanic
Răspuns din manualul unui mecanic pe tema măsurării presiunii la un Hyundai Santa Fe CRDI 2.2
Bună ziua, salutări, acest camion folosește scafandri hidraulici. Presiunea de compresie este de 25,5 bari. Sper că acest lucru vă ajută.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 10 luni #47529 prin manual-mecanic
Răspuns din manualul unui mecanic pe tema măsurării presiunii la un Hyundai Santa Fe CRDI 2.2
Restaurez motorul unui Hyundai Santa Fe și am nevoie de cuplul de strângere pentru șuruburile chiulasei, bielei, cadrului principal sau arborelui de urmărire, volantei și fuliei de urmărire.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 10 luni #47544 prin manual-mecanic
Înlocuiți șuruburile chiulasei, prima etapă strângeți cu 32 Nm, a doua 64 Nm, ultima etapă la 120 de grade.
Pe biele 25 Nm și complet la 90 de grade
pe bancul de rulare 120 de grade,
volanta la 74 Nm,
șurubul central al fuliei 196 Nm.
Sper că vă ajută. Cu stimă.