Căutare MDM

Buletin

KIA CERATO 2005

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 10 luni #47458 prin manual-mecanic
KIA CERATO 2005 Publicat de manual-mecanica
Poate cineva să mă ajute cu manualul electric pentru Kia Cerato 2.0 din 2005.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 10 luni #47460 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema KIA CERATO din 2005
Javier:
Nu am manualul pentru Kia Cerato 2.0L din 2005, dar am niște cunoștințe de diagnosticare și o bibliografie pentru Hyundai, care este o rudă destul de apropiată a KIA.
Ca să te ajut, aș avea nevoie să-mi spui câteva lucruri. Când menționezi senzorul de viteză al vehiculului (VSS), este pentru că ți-a dat deja un cod de eroare DTC? Sau presupui că este vorba de acel senzor? De asemenea, care sunt simptomele vehiculului? Dacă poți, răspunde-mi ca să văd dacă te pot ajuta.
Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 10 luni #47466 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema KIA CERATO din 2005
Mulțumesc pentru răspuns.
Kia Cerato-ul meu are o problemă cu semnalul de viteză care nu ajunge la ECU, dar vitezometrul și kilometrajul funcționează corect. Scanerul raportează un senzor de viteză. Senzorul VVS a fost deja înlocuit, dar defecțiunea persistă. Aș vrea să știu dacă semnalul senzorului este trimis direct la ECU sau din ce parte a ECU provine semnalul de viteză și de ce pin. Ca să pot verifica. Mulțumesc. Lumina de pe CX-5 rămâne aprinsă, iar scanerul continuă să raporteze o defecțiune a senzorului VVS.