Căutare MDM

Buletin

Mazda BT 50 diesel nu depășește 100 km/h

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 11 luni #47275 prin manual-mecanic
Mazda BT 50 diesel nu depășește 100 km/h. Publicat de manual-mecanica
Am nevoie de ajutor, am un Mazda BT 50 diesel care nu trece de 100 km/h și pe urcări e slab și scoate fum negru.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 11 luni #47278 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la problema Mazda BT 50 diesel: nu depășește 100 km/h.
Salut Osvaldo.
Probabil există o restricție la admisia de aer. Verifică filtrul.
Miguel

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 11 luni #47287 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la problema Mazda BT 50 diesel: nu depășește 100 km/h.
Mulțumesc pentru răspunsul prompt. Am verificat întregul sistem de admisie până la o presiune de supraalimentare de 6 psi. La turații mari, solenoidul de control al turbo este în regulă. EGR este în regulă. Senzorul de admisie este în regulă. Intercoolerul este în regulă. Curățarea injectoarelor Camon Rail este în regulă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 11 luni #47288 prin manual-mecanic
Salut tuturor, aceste camionete, ca multe Mazda în general, nu au martor de verificare a motorului. Prin urmare, având în vedere că cel mai probabil a fost inspectat, recomand scanarea camionetei. Este posibil să aibă una sau mai multe probleme la controlul injecției de combustibil. Dacă scanerul spune OK, adică fără erori, verificați distribuția, compresia și/sau o posibilă obstrucție în sistemul de evacuare. Mult succes și cele mai bune urări.