Căutare MDM

Buletin

Prezentare

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 11 luni #47252 prin manual-mecanic
Prezentare Publicată de manual-mecanica
Salut tuturor celor de pe acest forum extins. Sunt un pasionat de mecanică, dar cunoștințele mele sunt foarte simple, așa că sper să-mi extind treptat cunoștințele cu ajutorul vostru. Vă mulțumesc foarte mult. Numele meu este Rafa.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 11 luni #47265 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă Prezentare
Bine ați venit pe acest forum despre „defecțiuni”. Deși există momente când nu există prea multă participare în ceea ce privește opiniile diferite (ceea ce ar fi frumos), este o modalitate excelentă de a explora ce tipuri de probleme sunt comune la anumite modele. Este, de asemenea, o modalitate excelentă de a împărtăși opinii despre alte defecțiuni, mai puțin simple, unde este interesant să auziți experiențele, cunoștințele și punctele de vedere ale altor persoane. Salutări, Rafa!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 11 luni #47267 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă Prezentare
Bun venit, Rafa.

Important nu este să știi, ci să ai dorința de a învăța, iar mereu sunt oameni aici dispuși să ajute.
Cum am spus, e o plăcere.:)