Căutare MDM

Buletin

Întreabă

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 11 luni #47233 prin manual-mecanic
Întrebare postată de manual-mecanica
Bună ziua, mă puteți ajuta să aflu la ce kilometraj ar trebui să schimb cureaua de distribuție la un Peugeot 307 HDi din 2007, este diesel. Mulțumesc anticipat și vă mulțumesc cu cele mai bune urări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 11 luni #47240 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicii manuale la întrebării
Pentru modelul 1.6 HDi 16v, manualul PSA scrie 240.000 km. Deși poate părea mult pentru toată lumea, este adevărat. Am schimbat kitul la aceste motoare, și atât pompa de apă, cât și rolele și întinzătorul erau în stare perfectă, iar cureaua nu arăta rău. Totuși, din motive de siguranță, este important să le schimbați pe toate acestea, deoarece kilometrajul este mare, iar producătorul recomandă acest lucru. Cu cele mai bune urări!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 6 luni #48458 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicii manuale la întrebării
La 307-ul meu, cu 100.000 km, am schimbat cureaua de distribuție pentru că se defectase pompa de apă, și dacă tot am făcut asta, a fost aceeași treabă. Acum, cu 148.000 km, s-a defectat ambreiajul, ceea ce, apropo, mă dă bătaie de cap.