Căutare MDM

Buletin

SEAT CORDOBA 1900 TDI 2003 SE TOPEȘTE SIGURANȚE A/C.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 11 luni #47171 prin manual-mecanic
BUNĂ, ÎN PRIMUL RÂND MULȚUMESC PENTRU ACEST SITE MAGNIFIC. AM UN SEAT CORDOBA MODEL 2003 1900 TDI PROBLEMA ESTE CĂ AM TOPIT O SIGURANȚĂ ÎN TRUCA HABITACULUI, MAI SPECIAL CUTIA VENTILATORULUI ELECTRIC CARE ARE 25A, DAR CEA PE CARE O INSTALASEM ERA DE 15.
PĂI AM SCOASE SIGURANȚA, AM TĂIAT CABLUL ȘI AM INSTALAT O SIGURANȚĂ DE AER DE 10A 15A 25A ȘI TOT SE TOPIE FĂRĂ SĂ SE ARDA. AM VERIFICAT REZISTENȚA ȘI TURBINA HABITACULUI ȘI CÂND O DECONECTEZ, TURBINA NU SE ÎNCĂLZEȘTE. DACĂ CINEVA ȘTIE DESPRE SUBIECT, AS APRECIA AJUTORUL. VĂ MULȚUMESC FOARTE MULT.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 11 luni #47190 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe această temă : SIGURANȚĂ A/C SEAT CORDOBA 1900 TDI 2003 SE TOPEEȘTE.
trist

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 11 luni #47198 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe această temă : SIGURANȚĂ A/C SEAT CORDOBA 1900 TDI 2003 SE TOPEEȘTE.
Un contact prost poate cauza supraîncălzirea unui cablu, a unei siguranțe și a motorului aparatului. De asemenea, un flux de curent foarte mic, cum ar fi utilizarea unei siguranțe prea mici, poate încălzi cablul și suportul siguranței din cauza rezistenței la curgerea curentului pentru consumul de curent. Instalați siguranța corectă și măsurați rezistența cablului de la siguranță la aparat, în cazul în care este pe jumătate arsă. Nu uitați să conectați și cablul negativ de împământare pentru a asigura rezistența și conexiunea strânsă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 11 luni #47199 prin manual-mecanic
Ar putea fi și o suprasolicitare a motorului electric (presupun că te referi la ventilatorul habitaclului). De exemplu, dacă filtrul habitaclului este foarte saturat cu murdărie și nu a fost schimbat de mult timp...

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 11 luni #47205 prin manual-mecanic
Dragă prietene, atunci când măsori rezistența liniei de alimentare pentru siguranța ventilatorului electric, există posibilitatea ca conductorul să ofere un grad ridicat de rezistență, provocând supraîncălzirea din cauza îmbătrânirii. Nu uita, veriga cea mai slabă este cea care se rupe întotdeauna.