Căutare MDM

Buletin

VERIFICARE LUMINĂ LA KIA CERATO

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 1 lună #46802 prin manual-mecanic
MARTOR VERIFICARE KIA CERATO APRINS Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am nevoie de niște sfaturi. Am un Kia Cerato din 2007, automat. După ploi, s-a aprins martorul de verificare. L-am scanat și arăta un senzor de oxigen. Am schimbat ambii senzori. Martorul s-a stins timp de două zile, dar s-a reaprins. Nu știu ce ar putea fi și nici nu știu la cine să apelez.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 1 lună #46803 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiect: MARTORUL DE VERIFICARE KIA CERATO ESTE APRINS

JORGECHISPIN a scris: BUNĂ DUPĂ-AMIAZA, AM NEVOIE DE SFATURI, AM UN KIA CERATO DIN 2007, AUTOMATĂ, DUPĂ PLOI S-A APRINS MARTORUL DE VERIFICARE. L-AM BAGAT ÎN SCANER ȘI A APARUT SENZOR DE OXIGEN. AM SCHIMBAT AMBII SENZORI, MARTORUL S-A STINS DOUĂ ZILE, DAR S-A APRINS DIN NOU. NU ȘTIU CE AR PUTEA FI ȘI NU ȘTIU PE CINE SĂ CONTACTEZ.

La reprezentanța Rosselot au exclus convertorul catalitic, dar nu știu ce să cred. Am cheltuit mulți bani pe diagnosticare și nimeni nu știe ce se întâmplă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 1 lună #46849 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiect: MARTORUL DE VERIFICARE KIA CERATO ESTE APRINS

JORGECHISPIN a scris:

JORGECHISPIN a scris: BUNĂ DUPĂ-AMIAZA, AM NEVOIE DE SFATURI, AM UN KIA CERATO DIN 2007, AUTOMATĂ, DUPĂ PLOI S-A APRINS MARTORUL DE VERIFICARE. L-AM BAGAT ÎN SCANER ȘI A APARUT SENZOR DE OXIGEN. AM SCHIMBAT AMBII SENZORI, MARTORUL S-A STINS DOUĂ ZILE, DAR S-A APRINS DIN NOU. NU ȘTIU CE AR PUTEA FI ȘI NU ȘTIU PE CINE SĂ CONTACTEZ.

La reprezentanța Rosselot au exclus convertorul catalitic, dar nu știu ce să cred. Am cheltuit mulți bani pe diagnosticare și nimeni nu știe ce se întâmplă.

Acum pierde putere la urcări
Va fi catalitic?