- Mulțumiri primite: 4
Manuale de mecanică
Totul despre mecanică și noutăți tehnologice.

22-06-2025 Accesări: 7127 Tehnologie

19-06-2025 Accesări: 5542 Tehnologie

05-05-2025 Accesări: 5796 Tehnologie

09-08-2022 Accesări: 5529 Informatică
Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.
JORGECHISPIN a scris: Bună ziua, am nevoie de niște sfaturi. Am un Kia Cerato din 2007, automat. După ploi, s-a aprins martorul de verificare a motorului. L-am scanat și a afișat o eroare la senzorul de oxigen. Am înlocuit ambii senzori, martorul s-a stins timp de două zile, dar s-a aprins din nou. Nu știu ce ar putea fi sau pe cine să contactez.
Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.
Acum își pierde puterea pe rampeJORGECHISPIN a scris:
JORGECHISPIN a scris: Bună ziua, am nevoie de niște sfaturi. Am un Kia Cerato din 2007, automat. După ploi, s-a aprins martorul de verificare a motorului. L-am scanat și a afișat o eroare la senzorul de oxigen. Am înlocuit ambii senzori, martorul s-a stins timp de două zile, dar s-a aprins din nou. Nu știu ce ar putea fi sau pe cine să contactez.
La reprezentanța Rosselot au exclus convertorul catalitic, dar nu știu ce să cred. Am cheltuit mult pe diagnosticare și nimeni nu știe ce e în neregulă.