- Mulțumiri primite: 2
Manuale de mecanică
Totul despre mecanică și noutăți tehnologice.

22-06-2025 Accesări: 3440 Tehnologie

19-06-2025 Accesări: 3138 Tehnologie

05-05-2025 Accesări: 3104 Tehnologie

08-09-2022 Accesări: 2566 Informatică
Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.
JORGECHISPIN a scris: BUNĂ DUPĂ-AMIAZA, AM NEVOIE DE SFATURI, AM UN KIA CERATO DIN 2007, AUTOMATĂ, DUPĂ PLOI S-A APRINS MARTORUL DE VERIFICARE. L-AM BAGAT ÎN SCANER ȘI A APARUT SENZOR DE OXIGEN. AM SCHIMBAT AMBII SENZORI, MARTORUL S-A STINS DOUĂ ZILE, DAR S-A APRINS DIN NOU. NU ȘTIU CE AR PUTEA FI ȘI NU ȘTIU PE CINE SĂ CONTACTEZ.
Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.
Acum pierde putere la urcăriJORGECHISPIN a scris:
JORGECHISPIN a scris: BUNĂ DUPĂ-AMIAZA, AM NEVOIE DE SFATURI, AM UN KIA CERATO DIN 2007, AUTOMATĂ, DUPĂ PLOI S-A APRINS MARTORUL DE VERIFICARE. L-AM BAGAT ÎN SCANER ȘI A APARUT SENZOR DE OXIGEN. AM SCHIMBAT AMBII SENZORI, MARTORUL S-A STINS DOUĂ ZILE, DAR S-A APRINS DIN NOU. NU ȘTIU CE AR PUTEA FI ȘI NU ȘTIU PE CINE SĂ CONTACTEZ.
La reprezentanța Rosselot au exclus convertorul catalitic, dar nu știu ce să cred. Am cheltuit mulți bani pe diagnosticare și nimeni nu știe ce se întâmplă.