Căutare MDM

Buletin

Semnalizatoarele nu funcționează.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #46589 prin manual-mecanic
Semnalizatoarele nu funcționează. Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am nevoie de ajutorul dumneavoastră... Am un Mitsubishi Montero din 1992 cu ampatament scurt și probleme cu semnalizatoarele. Folosește un releu cu 3 pini pentru semnalizatoarele și luminile de avarie. Luminile de avarie funcționează bine, dar când folosesc semnalizatoarele de la telecomandă, releul face clic, dar luminile nu clipesc. Am observat că se aprind luminile față (doar cele față), dar nu clipesc.
Apreciez comentariile dumneavoastră.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #46598 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali cu privire la nefuncționarea semnalizatoarelor
Nu știu schema electrică a mașinii, dar s-ar putea ca contactele comutatorului de avarie să nu funcționeze corect sau ca stopurile să fie arse sau deconectate și să nu furnizeze suficient curent pentru ca releul de semnalizare să funcționeze.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 5 luni #46603 prin manual-mecanic
Luminile de avarie funcționează bine; se aprind toate luminile, așa că le-am exclus, precum și o conexiune proastă.
Ciudat este că comutatorul de la distanță (stânga sau dreapta) activează releul de semnalizare, dar foarte repede (ca atunci când unele becuri s-au ars, dar chiar funcționează).
O să demontez comutatorul de la distanță și, dacă nu funcționează, o să văd dacă pot găsi comutatorul original al luminilor de avarie.
Orice ajutor ar fi foarte apreciat.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 5 luni #46611 prin manual-mecanic

midos a scris: Bună ziua, am nevoie de ajutorul vostru... Am un Mitsubishi Montero din 1992 cu ampatament scurt, cu probleme la semnalizatoarele. Folosește un releu cu 3 pini pentru semnalizatoarele și luminile de avarie. Luminile de avarie funcționează bine, dar când folosesc semnalizatoarele de la telecomandă, releul face clic, dar luminile nu clipesc. Am observat că se aprind luminile față (doar cele față), dar nu clipesc.
Apreciez comentariile voastre.