Căutare MDM

Buletin

Demontare baie ulei Ford Fiesta 2001???

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 2 luni #46586 prin manual-mecanic
Demontarea carterului Ford Fiesta 2001? Publicat de manual-mecanica
Aș vrea să-mi lămuriți îndoielile, prieteni. Se pare că am provocat o mică crăpătură în baia de ulei a mașinii mele, este un Ford Fiesta din 2001, 1.3l... mecanicul îmi spune că este necesar să scot motorul... Aș vrea să-mi spuneți dacă este corect? Pentru a scoate baia de ulei, este necesar să demontez motorul sau există altă modalitate? Vă mulțumesc foarte mult...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 2 luni #46587 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiect: Demontarea carterului Ford Fiesta din 2001???
Nu e nevoie să scoți motorul pentru așa ceva. Spune-i doar să „ți-l deseneze...” dacă vrea. Vrea să te PĂCĂLEASCĂ, spune-i... să se ducă dracului... Cu cele mai bune urări!!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 2 luni #46591 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiect: Demontarea carterului Ford Fiesta din 2001???
Bine, prietene... deci cum altfel pot demonta carterul? Mecanicul mi-a spus că e singura soluție și mie mi se pare excesiv să demontez motorul... plus că o să mă taxeze mult să-l demontez... Cu stimă...

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 2 luni #46592 prin manual-mecanic
Intră acolo și vei vedea mai bine. Va trebui să scoți convertorul catalitic și poate niște șuruburi care fixează cutia de viteze de carter, și cam atât. Descarcă un manual dacă poți. Noroc!