Căutare MDM

Buletin

1996 PLYMOUTH VOYAGER TRANSMISIE ZUMĂTITĂ

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 2 luni #46556 prin manual-mecanic
1996 TRANSMISIE PLYMOUTH VOYAGER ZUMĂTĂTOR Publicat de manual-mecanica
Plymouth Voyager-ul meu break cu 4 cilindri (motor Stratus) din 1996 are un zgomot de scârțâit când accelerez. Am fost la mai multe service-uri, dar niciunul nu-mi poate da un răspuns logic și mă tem că încearcă să mă escrocheze și să-mi ia bani.

Transmisia a fost reparată, iar problema pare să se fi agravat sau devine mai evidentă. Mecanicul mi-a spus că nu există resturi metalice sau de plastic în transmisie și că ar putea fi turbina sau angrenajele planetare. Zgomotul de scârțâit este metalic și cred că se datorează unui rulment din diferențial.
Aș aprecia orice îndrumare și o idee mai precisă când mă duc la mecanic, ca să nu mă privească ca pe un prost pentru ignoranța mea.
Mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 2 luni #46565 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect : ZÂZÂIT ÎN TRANSMISIE, PLYMOUTH VOYAGER 1996
Salut, sunt începător și am să vă dau părerea mea: dacă zumzetul crește și scade în intensitate la accelerare și decelerare, dar nu apare la oprire, aveți dreptate, sunt rulmenții de ieșire către arborii din diferențial, având în vedere că transmisia nu patinează sau face modificări eronate care ar putea duce la curelele de frână ale tamburelor, turbinele zumzăie foarte rar, de obicei sunt deteriorate și nu mai funcționează, adică mașina nu are tracțiune, acest lucru se poate diagnostica cu un test de presiune a uleiului, în orice caz transmisia trebuie scoasă din camion și demontată, ÎNAINTE de asta verificați dacă nu este un rulment de roată cel care face zumzetul, se confundă frecvent, salutări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 2 luni #46566 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect : ZÂZÂIT ÎN TRANSMISIE, PLYMOUTH VOYAGER 1996
Apreciez părerea ta, iar zumzetul este exact așa cum îl descrii: scade la decelerări. Rulmenții roților au fost verificați și nu există probleme acolo.
Îmbrățișări și mulțumesc încă o dată că ți-ai făcut timp să răspunzi. Îți voi anunța rezultatele imediat ce o duc la service.