Căutare MDM

Buletin

1996 PLYMOUTH VOYAGER TRANSMISIE ZUMĂTITĂ

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #46556 prin manual-mecanic
Plymouth-ul meu Voyager din 1996 (4 cilindri, motor Stratus) are un zumzet la accelerare. Am fost la mai mulți mecanici și niciunul nu mi-a dat o explicație logică și mă tem că vor încerca să mă jefuiască.

Au reparat transmisia și problema pare să se fi agravat sau cel puțin să fi devenit mai evidentă. Mecanicul mi-a spus că nu există fragmente metalice sau de plastic în transmisie și că ar putea fi convertorul de cuplu sau angrenajele planetare. Zumzetul este metalic și cred că se datorează unui rulment din diferențial.
Aș aprecia orice îndrumare pe care mi-o puteți oferi, ca să am o idee mai clară despre care ar putea fi problema când merg la mecanic și să nu profite de mine din cauza lipsei mele de cunoștințe.
Mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #46565 prin manual-mecanic
Salut, sunt nou aici și vă dau părerea mea: dacă zumzetul crește și scade în intensitate la accelerare și decelerare, dar nu apare la oprire, atunci ai dreptate, sunt rulmenții arborelui de ieșire din diferențial. Asta presupune că transmisia nu patinează sau nu schimbă incorect treptele de viteză, ceea ce ar putea duce la saboții de frână de pe tamburi. Este foarte rar ca convertizoarele de cuplu să zumze; de ​​obicei se defectează și nu mai funcționează, ceea ce înseamnă că mașina nu are tracțiune. Acest lucru poate fi diagnosticat cu un test de presiune a uleiului. În orice caz, transmisia trebuie scoasă din camion și demontată. ÎNAINTE de asta, verificați dacă nu este un rulment de roată care provoacă zumzetul; se confundă frecvent. Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #46566 prin manual-mecanic
Apreciez contribuția ta, iar zumzetul este exact așa cum ai descris: scade la decelerare. Au verificat deja rulmenții roților și nu există probleme acolo.
Cu cele mai bune urări și mulțumesc încă o dată pentru că ți-ai făcut timp să răspunzi. Îți voi anunța rezultatele imediat ce o duc la service.