Căutare MDM

Buletin

REGLARE B13 8 SUPAPE

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 5 luni #46333 prin manual-mecanic
REGLARE VALVĂ B13 8 Publicat de manual-mecanica
Salut prieteni, locuiesc în Barranquilla, Columbia. Am un Nissan Sentra B13 1.300cc mod95 8 supape și am problema serioasă că niciun mecanic nu poate face tuning-ul corect al mașinii.
Unii reglează volanta cu ghidajul la zero și arborele cu came cu săgeata în sus, iar alții cu cercul în sus. Unii spun că sabotul de distribuție începe de la 4, alții spun că începe de la 1.
Dacă cineva are un videoclip cu acest vehicul la tuning, aș aprecia dacă mi l-ați putea arăta, deoarece am această problemă de luni de zile.

Am schimbat modulul de distribuție, capacul bornelor, bobina electronică, cablurile de înaltă tensiune, bujiile, dar cred că problema este în calibrarea supapelor și reglajul curelei. Referitor la îndoielile pe care le-am menționat la început.
Mulțumesc

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 5 luni #46355 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema: CONFIGURAREA VALVELOR B13 8
Se merge cu fulia arborelui cotit la zero sau neutru și săgeata îndreptată în sus. Cât despre peria sau discul distribuitorului, este foarte ușor, pur și simplu cu bujia cilindrului unu scoasă, o acoperiți cu degetul și atingeți ușor demarorul, iar acolo unde simțiți compresia, în direcția în care indică discul, introduceți firul unu și de acolo urmați ordinea de aprindere, care este 1-3-4-2 în direcția de rotație a motorului. Sper că acest comentariu vă este util.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.