Căutare MDM

Buletin

Cutia de viteze Peugeot 306

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #46260 prin manual-mecanic
Cutie de viteze Peugeot 306. Publicat de manual-mecanica
Prieteni, trebuie să știu dacă transmisia mea este defectă sau nu. Sau dacă e pe cale să se defecteze.
Uneori am probleme să o bag în prima viteză și în marșarier; face un zgomot ușor și nu vrea să se cupleze. Nu știu dacă e din cauză că nu apăs corect ambreiajul; pare să fie cam lung. De cele mai multe ori intră lin, fără probleme, dar uneori, când schimb din prima viteză în marșarier, de exemplu, nu vrea să intre. Nu o forțez, așa că o pun în punct mort, o mișc puțin de la stânga la dreapta și încerc din nou, și pare să intre normal. Recent, au adăugat puțin peste jumătate de litru de lichid de transmisie; cred că sticla era de un litru. Sper că mă puteți ajuta.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #46261 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema cutiei de viteze Peugeot 306
Salut, nu cred că e nivelul lichidului de transmisie, dar încearcă să repari scurgerea pentru că cel mai probabil e vorba de garniturile axului. Dacă scoate un mic zgomot când pui marșarier, ar putea fi ambreiajul sau sincronizatorul de viteze. Verifică jocul la tijele schimbătorului sau la cabluri. Dacă spui că pedala de ambreiaj e sus, asta ar putea fi cauza.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.