Căutare MDM

Buletin

randament scăzut pe litru

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 5 luni #46175 prin manual-mecanic
Performanță redusă pe litru Publicat de manual-mecanica
Salut prieteni, se pare că mi-am reglat Renault-ul 19 cu un carburator și funcționează bine, dar îmi dă 8 km pe litru. Dacă cineva mă poate ajuta... este un motor 1.4, an 1992.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 5 luni #46181 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul performanței scăzute pe litru
Reglarea carburatorului

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 5 luni #46185 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul performanței scăzute pe litru
În ceea ce privește carburatorul cu două cilindri, ar trebui să înlocuiți injectoarele de combustibil cu unele noi de același calibru; acestea se vor uza după 20 de ani. Reglați nivelul flotorului astfel încât să nu fie prea ridicat. Verificați să nu existe admisii de aer între capac și corpul carburatorului și între bază și galeria de admisie. Asigurați-vă că bujiile sunt în stare bună și că plămânul de vacuum (situat în modulul bobinei) nu este înfundat, altfel va fi prea lent. Inutil să spun că ar trebui să instalați un filtru de aer nou și să reglați supapele. Cu cele mai bune gânduri!

**Aceste motoare consumă de obicei între 8 litri la 100 km**