Căutare MDM

Buletin

Peugeot 806

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #46082 prin manual-mecanic
Peugeot 806 Publicat de manual-mecanica
Salut, mașina asta merge bine, dar pierde puțin din putere pe rampe abrupte. Un prieten mi-a spus că s-ar putea să se poată reprograma ECU-ul, dar nu știu dacă e adevărat. Poate cineva să-mi dea părerea? Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #46087 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali tema Peugeot 806
Salut Juanma68, personal cred că e o prostie să reprogramezi ceva ce a fost deja proiectat „din fabrică”. Nu știu ce vrei să spui prin „pierde puțin din putere” pe rampe. Desigur că se poate reprograma, dar de ce nu au făcut-o cei de la Peugeot? Sunt atât de idioți încât să scoată o mașină cu o putere mai mică decât alte mărci? Dacă ar fi fiabil, imaginează-ți că mașina ta ar fi ieșit deja din fabrică cu 20 sau 30 de cai putere în plus, dar... dacă nu o fac... Părerea celor care fac reprogramări e cu totul altă chestiune, și ei îți spun ce cred. Eu zic că producătorii ar trebui să-i angajeze ca ingineri electronieni dacă „știința” lor e atât de bună... Nu mai spun nimic. Noroc!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.