Căutare MDM

Buletin

Peugeot 806

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #46082 prin manual-mecanic
Peugeot 806 Publicat de manual-mecanica
Salut, mașina asta merge bine, dar pe pante abrupte pierde puțin din putere. Un prieten mi-a spus că ECU-ul ar putea fi reprogramat, dar nu știu dacă este adevărat. Poate cineva să-mi dea părerea? Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #46087 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica tema Peugeot 806
Salut Juanma68, personal cred că e o prostie să reprogramezi ceva ce a fost deja pre-proiectat. Nu știu ce vrei să spui că coboară puțin pe pante. Desigur, se poate reprograma, dar de ce nu a făcut-o Peugeot? Sunt atât de proști încât să scoată o mașină cu o putere mai mică decât alte mărci? Dacă ar fi fiabil, gândește-te că mașina ta ar fi ieșit deja din fabrică cu 20 sau 30 CP în plus. Dar... dacă nu o fac... părerea celor dedicați reprogramării și să-ți spună ce cred ei e altă treabă. Eu zic că mărcile ar trebui să-i angajeze ca ingineri electronieni dacă „știința” lor e atât de bună... Nu mai spun nimic. Cu cele mai bune gânduri!!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.