Căutare MDM

Buletin

Hyundai Scoupe

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 4 luni #46035 prin manual-mecanic
Hyundai Scoupe Publicat de manual-mecanica
Pentru că injectează prea mult combustibil până se blochează și oprește motorul.
Injectoarele sunt în regulă,
pulsul este foarte lung
și senzorul MAF este în regulă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 4 luni #46039 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica pe tema Hyundai Scoupe
Va trebui să vedem dacă regulatorul de presiune (situat pe rampa injectoarelor, deși unele modele mai noi îl au pe pompă) funcționează corect, adică nu depășește presiunea combustibilului și nu udă bujiile, provocând blocarea combustibilului, așa cum spui. O altă problemă este că bujiile nu ard corect... Ceea ce văd este că spui că impulsul de injecție este prea lung, ceea ce nu ar trebui să fie cazul. Ar putea fi legat de faptul că senzorul TPMS sau al pedalei de accelerație dă un semnal defect. M-aș uita la aceste lucruri pentru început. Cu cele mai bune gânduri!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 4 luni #46040 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica pe tema Hyundai Scoupe
Am greșit în legătură cu regulatorul, am vrut să spun că dacă funcționează bine nu depășește presiunea (va fi între 2,5 și 3 bari), dacă o depășește va uda bujiile și o va sufoca, dar sunt mai înclinat să am o problemă cu TPS-ul (senzorul de accelerație) sau dacă are senzor la pedala de accelerație, verificați dacă este în valori de rezistență (între poziția minimă, intermediară, maximă...)