Căutare MDM

Buletin

încărcați atașamente

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 4 luni #45994 prin manual-mecanic
Încărcați atașamente Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor,

aș dori să încarc informații despre senzorul de temperatură Seat 124 în Manualele de service. Se explică cum funcționează și cum se instalează.

Dar nu văd cum se încarcă atașamentul. Am atașat o captură de ecran unde pot edita subiectul meu.

Am creat un subiect numit
„Senzor de temperatură Seat 124”.

Cu stimă,

Miguel.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

Mai departe
Acum 11 ani și 4 luni #46012 conform manualului de atelier
Răspuns la manualul de atelier pe tema încărcării atașamentelor
Bună ziua, există în prezent o problemă pe rețeaua socială care împiedică afișarea corectă a butoanelor de încărcare a atașamentelor în grupuri. Așteptăm ca dezvoltatorii să lanseze o nouă versiune care să rezolve problema. Sperăm că va fi disponibilă în câteva săptămâni.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 11 luni #47097 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema încărcării atașamentelor
Salut,

scuze pentru întârziere, dar am fost tată și e o nebunie!!
Am văzut un buton în formă de cameră, dar am dat clic pe el și nu am putut încărca PDF-ul.

Am văzut un buton „Adăugați fișier” aici. Am dat clic pe el. Să vedem dacă ajunge la tine. Dacă da, poți să-l încarci în thread-ul meu despre senzorul de temperatură Seat 124?
Mulțumesc! Sper să-ți placă, hehe.
Am lăsat fișierul în PDF și .rar. Dacă nu ajunge la tine, voi încerca să-l convertesc în .doc. Inițial era o prezentare PowerPoint.

Mai departe
Acum 10 ani și 11 luni #47098 conform manualului de atelier
Răspuns la manualul de atelier pe tema încărcării atașamentelor
Nu apare nimic în această postare. Dacă vrei să apară într-o postare anterioară, pur și simplu răspunde la postarea respectivă și încarcă atașamentul folosind butonul „Adăugați fișier”. Ai grijă la dimensiunea fișierului, deoarece acesta se va încărca doar dacă durează mai puțin de 25 de minute. Când dai clic pe trimitere, ai răbdare; reține că fișierul trebuie încărcat înainte de publicarea postării. Nu închide fereastra.