Căutare MDM

Buletin

ajutor cu distribuția Jetta A5

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #45860 prin manual-mecanic
Ajutor cu distribuția Jetta A5. Publicat de manual-mecanica
Salut prieteni, am nevoie de ajutor cu distribuția unui motor VW 2.5 pe benzină cu 5 cilindri. Este de la un Jetta A5. O să-i dau jos chiulasa și trebuie să știu tot ce ține de acest motor. Vă rog, dacă cineva are un manual, să mă ajutați. Aici, în orașul meu, nimeni nu a demontat unul ca acesta și prin urmare nu există informații. Aș aprecia foarte mult ajutorul vostru.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #45879 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă: Ajutor cu distribuția Jetta A5.
Bună ziua, am un motor VW pe benzină cu 5 cilindri (BGP) care are două lanțuri de distribuție. Unul merge de la arborele cotit la mijlocul motorului, care îl acționează și pe celălalt, care controlează arborii cu came. Pentru a demonta chiulasa, trebuie doar să îl dezasamblați pe acesta din urmă. Nu știu dacă acest motor este al dumneavoastră; ar trebui să furnizați codul motorului. Am niște informații în format PDF; aș putea să le trimit la o adresă de e-mail, deoarece acest format nu poate fi încărcat pe această pagină. Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.