Căutare MDM

Buletin

ajutor cu distribuția Jetta A5

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 8 luni #45860 prin manual-mecanic
Ajutor cu curea de distribuție Jetta A5. Publicat de manual-mecanica
Salut prieteni, am nevoie de ajutor cu distribuția unui motor VW 2.5 pe benzină cu 5 cilindri de la un Jetta A5. Urmează să demontez chiulasa și trebuie să știu tot ce ține de acest motor. Dacă cineva are un manual, vă rog să mă ajutați. Nimeni din orașul meu nu a demontat vreodată unul, așa că nu există informații disponibile. Aș aprecia foarte mult ajutorul vostru.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 8 luni #45879 prin manual-mecanic
Răspuns de la mecanici manuali pe tema ajutorului cu curea de distribuție Jetta A5
Salut, există un motor VW pe benzină cu 5 cilindri (BGP) care folosește două lanțuri de distribuție. Unul merge de la arborele cotit la mijlocul motorului și îl acționează pe celălalt, care la rândul său acționează arborii cu came. Pentru a demonta chiulasa, trebuie doar să dezasamblați ultimul lanț. Nu sunt sigur dacă acesta este motorul dvs.; ar trebui să furnizați codul motorului. Am câteva informații în format PDF, pe care le-aș putea trimite la adresa dvs. de e-mail, deoarece această pagină nu permite încărcarea acestui format. Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.