Căutare MDM

Buletin

Deschiderea ușii spate dreapta a unui Hyundai rezolvată

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni - Acum 11 ani și 6 luni #45843 prin manual-mecanic
Salut tuturor,
am un Hyundai Accent din '98. Problema este că portiera dreapta spate nu se deschide din exterior și am siguranța pentru copii activată, așa că nu o pot deschide nici din interior, nici din exterior. De asemenea, nu pot scoate panoul cu portiera închisă. Am scos mânerul interior, dar oricât de tare trag de tijă, nu se întâmplă nimic. Pare blocat. Ar putea fi zăvorul de siguranță? Nu știu. Aveți
vreun ajutor, vă rog?
Mulțumesc
Ultima editare: acum 11 ani și 6 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #45846 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema deschiderii ușii spate dreapta a unui Hyundai.
Salut, va trebui să slăbești șuruburile balamalei dacă se poate, de la cadrul central, ca să o poți separa puțin și să introduci degetul pentru a debloca încuietoarea de siguranță. Sau poți „spărge” panoul, dacă nu se desprinde trăgând de el, din partea de blocare. Ia-o ușor ca să nu-l deteriorezi, sau încearcă să vezi dacă poți face un cârlig pentru a elibera încuietoarea forțând puțin ușa. Nu mă pot gândi la altceva. Mult succes!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #45847 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema deschiderii ușii spate dreapta a unui Hyundai.
Atunci poate poți încerca să scoți și aripa roții din spate dacă poți scoate cârligul de blocare, dar e posibil doar la unele...

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #45849 prin manual-mecanic
Mulțumesc, Ismael 53.

M-am gândit să scot ornamentele din mijloc de la ambele uși pentru a scoate balamalele sau să fac ce ai spus pentru arcada roții. De asemenea, o să scot geamul mic și să introduc ceva ca să trag în sus de zăvor sau ceva de genul. Să văd dacă se deschide în felul ăsta.
Ei bine, te voi anunța în weekend.
Cred că o să ajungă să spargă panoul, o să vezi.
Cu stimă

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #45892 prin manual-mecanic
EI BINE, MULȚUMESC TUTUROR
Am îndepărtat banda de cauciuc de deasupra panoului, cea care merge lângă sticlă. Încet, trăgând și forțând panoul, am reușit să întind mâna și să trag de tijă pentru a-l deschide.
Mulțumesc.