Căutare MDM

Buletin

Peugeot 308

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #45842 prin manual-mecanic
Peugeot 308 Publicat de manual-mecanica
Prieteni, am nevoie de schema electrică a injecției electronice a Peugeot 308 1.6 cmc Turbo din 2011. Dacă cineva o are, vă rog să mi-o furnizați. Adresa mea de e-mail este , vă mulțumesc anticipat și o îmbrățișare mare.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #45884 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica tema Peugeot 308
Salut, dacă îmi poți spune codul motorului (5FY, 9HX, 9HV), poate te pot ajuta. Cu cele mai bune urări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #45897 prin manual-mecanic
Motorul este un 5FV, înnebunesc încercând să obțin date despre injecția electronică și schema electrică, mulțumesc pentru răspuns, îmbrățișări. :)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #45899 prin manual-mecanic
Din câte am înțeles, acesta este un motor produs în colaborare cu BMW, iar injecția este Bosch. :(

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #45900 prin manual-mecanic
Salut, din câte am putut găsi, acest motor folosește un sistem de aprindere și alimentare Bosch, tip MOTORNIC MED 17.4: Map-DI / MFI-S. Problema este că nu am o schemă specifică pentru acest motor, dar am una pentru motorul 5FX, care folosește același sistem. Nu am informații despre injecție (presiuni, setări etc.). Îți voi trimite un fișier PDF pe e-mail și voi vedea dacă te ajută. Cu cele mai bune gânduri.