Căutare MDM

Buletin

CENDĂ DE DISTRIBUȚIE

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 9 luni #45786 prin manual-mecanic
CUREA DE DISTRIBUȚIE Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am cumpărat un Chevrolet LUV din 2000. Urmează să schimb cureaua de distribuție, iar reprezentanța mi-a dat una cu 148 de dinți, conform catalogului. Când m-am dus să o pun, era prea slăbită. Așa că am numărat dinții de pe vechea curea și am constatat că avea doar 143 de dinți. Ce ar trebui să fac? Ar trebui să cumpăr o curea cu 143 de dinți ca cea pe care o avea, chiar dacă în manual scrie că e pentru un alt motor? Mulțumesc pentru ajutor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 9 luni #45793 prin manual-mecanic
Răspuns manual-mecanic pe tema CUREA DE DISTRIBUȚIE
Ideal ar fi să comanzi un kit de distribuție (curea, rulment și întinzător). Cureaua trebuie să fie aceeași cu cea pe care ai scos-o; altfel, nu va funcționa. Magazinele de piese auto fac adesea greșeli sau au manuale de piese incorecte. De exemplu, mașina respectivă a fost fabricată din ianuarie până în martie cu o curea de 130 de dinți. La sfârșitul lunii martie, producătorul a făcut o modificare și a început să o fabrice timp de două luni cu o curea de 132 de dinți. După luna mai, au decis să o schimbe din nou și să pună la loc cureaua de 130 de dinți. Mi s-a întâmplat și mie acest lucru cu alte piese la unele mașini și, în final, trebuie să mergi la reprezentanța oficială cu VIN-ul și îți vor da piesele corecte.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.