Căutare MDM

Buletin

Salut, ajutor cu motorul Isuzu 4FG1 diesel 2.4.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #45626 prin manual-mecanic
Bună ziua, am nevoie de un manual sau o schemă pentru configurarea acestui motor. Dacă cineva o are, aș aprecia foarte mult dacă mi-o puteți trimite pe adresa de e-mail. , vă mulțumesc foarte mult anticipat!!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #45688 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la această temă: Bună ziua, ajutor cu motorul diesel Isuzu 4FG1 de 2,4 litri.
Salut, voi încerca să îl încarc ca fișier PDF. Dacă nu funcționează, ți-l voi trimite prin e-mail. Cu cele mai bune urări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 3 luni #46525 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la această temă: Bună ziua, ajutor cu motorul diesel Isuzu 4FG1 de 2,4 litri.
Bună! Ai cumva cuplul de strângere pentru șuruburile volanului? Aș aprecia foarte mult, deoarece am căutat și nu am găsit nicio informație...

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 8 ani și 11 luni #51681 prin manual-mecanic
Buna ziua.
Cred că ai manualul de care am nevoie. Am primit un motor Isuzu 4fg1 de asamblat (a venit demontat) și nu am datele. Dacă ai putea să mi le trimiți pe adresa de e-mail. Aș aprecia

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 7 ani și 6 luni #53009 prin manual-mecanic
Bună ziua, Jeptor, ați fi atât de amabil să-mi împrumutați manualul motorului Isuzu 4fg1? Am nevoie urgentă de el și nu l-am găsit.

Adresa mea de e-mail

Mulțumesc foarte mult,