Căutare MDM

Buletin

Încălzirea mașinii Spark din 2010

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #45499 prin manual-mecanic
Încălzire Spark 2010 Publicat de manual-mecanica
Salutări, săptămâna trecută eram pe autostradă și s-a stricat recipientul de lichid de răcire de la mașina mea Spark din 2010. Deoarece aveam aerul condiționat oprit, nu am observat că mașina se încălzește și s-a încălzit până când s-a oprit automat.

Știu că ar trebui să schimb rezervorul de lichid de răcire, dar aș vrea să știu ce recomanzi să verific dacă altceva a fost afectat.

Mulțumesc pentru sprijin.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #45500 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la supraîncălzirii mașinii Spark din 2010
Salut argenisrv, la ce ar trebui să te uiți când umpli și purjezi aerul din circuit este să vezi dacă consumă apă pe parcursul a câteva zile și să vezi dacă apa și uleiul nu se amestecă (vei vedea după culoarea acestuia din urmă, devine albicioasă), dacă ți se întâmplă oricare dintre aceste două lucruri, este posibil să se fi deteriorat garnitura chiulasei și nu va exista alt remediu decât să o schimbi pe lângă verificarea faptului că planul chiulasei nu s-a deformat. Mult succes!!!

*Este foarte important să te oprești cât mai repede posibil, pentru a evita aceste probleme, dacă de exemplu observăm că nu înregistrează temperatură sau iese aer rece în poziția caldă.... este posibil ca motorul să nu aibă apă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.