Căutare MDM

Buletin

eroare în manualul corpului clapetei de accelerație Nissan

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 10 luni #45490 prin manual-mecanic
Bună ziua, sper că îmi puteți clarifica îndoiala. Am descărcat recent un manual al corpului clapetei de accelerație pentru o camionetă Nissan de pe acest site și am găsit o contradicție în imaginea numărul trei pe care v-o trimit. Scrie următoarele: „ Asigurați-vă că plasați marcajul pe punctul central al rolei, așa cum este ilustrat în punctul negru următor.” Scrie: „ Dacă este necesar, reglați șurubul A până când capătul camei se află în centrul rolei.” Întrebarea mea este, care dintre cele două poziții este corectă? Atașez o figură marcată cu roșu cu punctele de verificat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 10 luni #45493 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali cu privire la eroarea din manualul corpului clapetei de accelerație Nissan
Salut Isuse, ți-am trimis un mesaj privat cu părerea mea despre asta. L-ai primit? Îl poți vedea unde este avatarul tău; sub el, au scos un fel de clopoțel roșu. Cu cele mai bune urări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.