Căutare MDM

Buletin

eroare în manualul corpului clapetei de accelerație Nissan

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #45490 prin manual-mecanic
Bună ziua, sper că îmi puteți clarifica dubiul. Am descărcat recent de pe acest site un manual pentru corpul clapetei de accelerație pentru o camionetă Nissan. Am găsit o contradicție în imaginea numărul trei pe care v-am trimis-o. Scrie următoarele: Asigurați-vă că puneți marcajul pe punctul central al rolei, așa cum este ilustrat în următorul punct negru: Dacă este necesar, reglați șurubul A până când capătul camei se află în centrul rolei. Întrebarea mea este care dintre cele două poziții este cea reală. Comanda este marcată cu roșu cu punctele care trebuie verificate.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #45493 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la problema unei erori în manualul corpului clapetei de accelerație Nissan
Salut Isuse, ți-am trimis un mesaj privat cu părerea mea despre asta. A ajuns la tine? Poți să o vezi unde este avatarul tău; sub el, au evidențiat un fel de clopoțel roșu. Cu cele mai bune urări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.