Căutare MDM

Buletin

DODGE NEON STANDARD 2.0 SOCH ACCELEREAZĂ, DAR NU AVANSEAZĂ

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 5 luni #45470 prin manual-mecanic
FIE ÎN NEUTRU, FIE ÎN VITEZĂ, CÂND APAS ACCELERATORUL LA MAXIMĂ, AJUNGE DOAR LA 2000 RPM, DE LA 1 LA 5 FACE LA FEL, SE MIȘCĂ ÎNAINTE, DAR ACUL RĂMÂNE ACOLO, ȘI SE AUDE MOTORUL RUÂND LA MAXIMĂ ȘI CÂND ÎL APAS LA MAXIMĂ, DAR ACUL NU TRECE DEPĂȘEȘTE 2000, POATE FUNCȚIONA DAR FOARTE ÎNCET, DACĂ FRÂNEZ PE BARILE DE PROTECȚIE SAU PE VIBRATOARE NU SE MERGE ÎNAPOI, TREBUIE SĂ MERGU REPEDE, NICI NICI MĂCAR NU VORBESC DESPRE INCI SAU PANTA, E DOAR MOTORUL RUÂND, DAR NU URCE, VĂ ROG SĂ MĂ AJUTAȚI, SUNT DISPERAT CU ATÂTEA CHELTUIELI, ACUM ULTIMUL ELECTRICIAN MI-A SPUS CĂ E O PROBLEMĂ MECANICĂ, CĂ E KITU-UL DE AMBREIAJ, ȘI MECANICUL SPUNE. MINE CĂ PROBLEMA ESTE ELECTRICĂ, CĂ NU GARANTEAZĂ NIMIC DACĂ SE SCHIMBĂ ȘI KITUL AMBREIAJULUI, CEEA CE AR FI O CHELTUIALĂ ÎN SUPLIMENT, VĂ MULȚUMESC ANTICIPAT PENTRU AJUTOR.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 5 luni #45472 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiect: DODGE NEON STANDARD 2.0 SOCH ACCELEREAZĂ, DAR NU AVANSEAZĂ
Salut prietene, uite, cred cu siguranță că discul de ambreiaj ți-a fost uzat și cel mai bine e să nu folosești mașina până nu îl schimbi, pentru că ai putea deteriora și discul de ambreiaj.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 5 luni #45484 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiect: DODGE NEON STANDARD 2.0 SOCH ACCELEREAZĂ, DAR NU AVANSEAZĂ
Te-aș putea ajuta cu mai multe detalii, deoarece din câte am citit, aș crede cu siguranță că trebuie să înlocuiești kitul de ambreiaj, dar ai scanat vehiculul, ce coduri de eroare arată? Martorul de verificare a motorului sau „service engine soon” rămâne aprins, așa cum am spus, cu mai multe detalii te-aș putea ajuta mai mult.
Salutări din Nicaragua.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 5 luni #45637 prin manual-mecanic
Din curiozitate, întreb: când spui că apeși accelerația; motorul chiar urcă în turații?
Adică, în funcție de momentul în care apeși accelerația, turațiile motorului cresc la maxim sau aproape de acesta?

Una e dacă accelerezi complet și motorul merge DOAR până la 2000 rpm, deci se presupune și, în funcție de ECU sau ECM sau computer, protejează motorul până la acele turații, pentru a-l proteja de orice daune existente (vezi subiectul anterior despre scanarea verificării motorului). Alta ar fi dacă

motorul chiar urcă în turații (Exemplu până la 5500) și vehiculul se mișcă precar. Aici am putea spune că ambreiajul patinează sau nu se cuplează eficient. -

Putem presupune, de asemenea, că alimentarea (amestecul de aer și combustibil) este slabă de la 2000 rpm încolo, ceea ce ar fi o altă poveste. -

Documentează-te puțin, ca să te pot ajuta: -
Mult succes și salutări. -