Căutare MDM

Buletin

PROBLEMĂ CU ABS-UL LA AUDI A4 AVANT

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 8 luni #45424 prin manual-mecanic
PROBLEMĂ ABS AUDI A4 AVANT Publicat de manual-mecanica
Salut din nou, m-am prezentat deja pe forumul general. Nu știu dacă este obiceiul pe acest forum, dar mă prezint din nou oricum și, dacă tot sunt la asta, vreau să vă pun o întrebare să văd ce îmi puteți spune despre asta.

De vara asta am tot avut probleme... o defecțiune la bord... ABS-ul mașinii mele... a funcționat intermitent. Adică, martorul luminos se aprindea, apoi se stingea brusc și totul era bine... până acum câteva zile, când a început în sfârșit să funcționeze.

M-am uitat...sau mai bine zis, am curățat toate bornele ABS care merg la fiecare roată...care în cazul Audi-ului sunt 4...nu știu și nu știu dacă și la restul vehiculelor echipate cu ABS sunt 4...oricum, le-am pus la loc și le-am strâns la locul lor...am verificat conexiunile ABS, le-am curățat etc...la început a fost bine...dar după un timp începe să se defecteze din nou...uneori cu o simplă lovitură defectul apare și dispare...și adevărul e că mă scoate din minți...să vedem dacă cineva îmi poate da puțin mai multe informații despre ce să fac la el...

(uitasem...bornele erau pline de ulei hidraulic...am cumpărat mașina la mâna a doua și s-ar putea să fi dat pe dinafară când proprietarul anterior l-a turnat, întrebarea e să curăț totul cu aer și să-l las să se usuce)

Ei bine...asta e explicația mea, sper că cineva știe cum să mă ajute, salutări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 8 luni #45428 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema: PROBLEMĂ ABS AUDI A4 AVANT
Salut josechipi, bine ai venit pe acest forum!!, așadar, ca primă verificare, măsoară rezistența fiecărui senzor (între cei doi poli ai conectorului) și compară-i, astfel vei ști dacă vreunul dintre ei este defect, apoi verifică și continuitatea cablului mufei ABS (deconectându-l) la fiecare conector al fiecărui senzor, astfel vei vedea dacă ai un cablu tăiat, apoi verifică dacă niciunul dintre suporturile senzorului nu este îndoit (dacă este prea departe, nu dă bine semnalul). Dacă cu toate acestea nu găsești nimic, va trebui să-l duci la diagnosticarea sistemului. Salut!!!

* scoate bateria înainte de a scoate modulul ABS și mufele senzorului

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 8 luni #45429 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema: PROBLEMĂ ABS AUDI A4 AVANT
Crede-mă, o voi face. Cât despre baterie, o fac mereu, dar mulțumesc pentru sfat. Nu strică niciodată să mi se reamintească, deoarece greșelile sunt la ordinea zilei. De îndată ce am timp, din moment ce nu am garaj și o fac chiar lângă casă, mulțumesc și cele mai bune urări.