Salut din nou, m-am prezentat deja pe forumul general. Nu știu dacă este obiceiul pe acest forum, dar mă prezint din nou oricum și, dacă tot sunt la asta, vreau să vă pun o întrebare să văd ce îmi puteți spune despre asta.
De vara asta am tot avut probleme... o defecțiune la bord... ABS-ul mașinii mele... a funcționat intermitent. Adică, martorul luminos se aprindea, apoi se stingea brusc și totul era bine... până acum câteva zile, când a început în sfârșit să funcționeze.
M-am uitat...sau mai bine zis, am curățat toate bornele ABS care merg la fiecare roată...care în cazul Audi-ului sunt 4...nu știu și nu știu dacă și la restul vehiculelor echipate cu ABS sunt 4...oricum, le-am pus la loc și le-am strâns la locul lor...am verificat conexiunile ABS, le-am curățat etc...la început a fost bine...dar după un timp începe să se defecteze din nou...uneori cu o simplă lovitură defectul apare și dispare...și adevărul e că mă scoate din minți...să vedem dacă cineva îmi poate da puțin mai multe informații despre ce să fac la el...
(uitasem...bornele erau pline de ulei hidraulic...am cumpărat mașina la mâna a doua și s-ar putea să fi dat pe dinafară când proprietarul anterior l-a turnat, întrebarea e să curăț totul cu aer și să-l las să se usuce)
Ei bine...asta e explicația mea, sper că cineva știe cum să mă ajute, salutări.