Căutare MDM

Buletin

Am nevoie de un manual de service pentru un Isuzu 3.2.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni - Acum 10 ani și 8 luni #45395 prin manual-mecanic
Are cineva un manual de service pentru un motor Isuzu 3.2 pentru o camionetă Honda Passport? Vă rog să mi-l trimiteți. Mulțumesc. Îmi pare rău, este un model din 1998. Mulțumesc și aștept răspunsul dumneavoastră.
Ultima ediție: acum 10 ani și 8 luni de .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #45420 prin manual-mecanic
Salut, ce mai faci, prietene? Pentru ce model Izusu ai nevoie de manual? Poate te pot ajuta... Salutări

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #45444 prin manual-mecanic
Bună ziua, am modelele din 1998 și 2000. Sunt puțin diferite. Poate dacă îmi oferiți mai multe detalii, vă pot ajuta.
Salutări din Nicaragua.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 5 luni #45641 prin manual-mecanic
Împărtășesc îngrijorarea ta, iar căutarea mea pe internet a fost oarecum inutilă, deoarece am găsit doar o schemă electrică pentru modelul Passport din 1997 și un manual de utilizare sau pentru torpedou.
În cazul meu, caut manualul de service și reparații pentru Passport din 1994 până în 1996 (același) sau pentru Isuzu Rodeo identic. Același vehicul, logo-uri diferite.
Într-o zi voi comenta istoricul acestor două modele.
Mulțumesc foarte mult!!