Căutare MDM

Buletin

problemă cu puterea și zgomotul

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #45384 prin manual-mecanic
Problemă cu alimentarea și zgomotul Publicat de manual-mecanica
Dragi tuturor, în primul rând salutări......am o mică problemă cu Kia Frontier 2.7, are următoarea problemă, are un zgomot aproape de pompă ca un fel de zornăit...și camionul nu depășește 80 km/h am scos injectoarele și le-am trimis la verificare și au fost toate ok, vă rog poate cineva să mă îndrume puțin dacă vi s-a întâmplat asta, vă mulțumesc anticipat...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 5 luni #45485 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la problema puterii și a zgomotului
Ca regulă generală, zgomotele de zdrăngănit pot fi cauzate de injectoare calibrate greșit, de pompa de injecție în sine și, în final, de deteriorarea cauzată de uzura bucșelor bielei.
Dacă ați calibrat deja injectoarele, la ce presiune au fost calibrate? Acest lucru este foarte important. După toate acestea, verificați sincronizarea pompei de injecție la 10 grade înainte de punctul mort superior.
Salutări din Nicaragua.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 5 luni #45636 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la problema puterii și a zgomotului
Scuzați-mă, aș adăuga o mică observație slabă:

Sunt injectoarele corecte?

Au fost cazuri în care, cu o pompă originală, s-au instalat injectoare generice, dar cu o debită de pulverizare mai mică decât cea furnizată de pompă.
Rezultatul: refluxul de combustibil, care a reacționat împotriva fiecărui rotor al pompei de injecție, provocând acel zgomot caracteristic. Prin urmare, mecanismul pompei are de suferit, deteriorându-l.

Mult succes. Și cele mai bune urări.