Căutare MDM

Buletin

Problemă cu roțile din spate

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #45279 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Problemă cu roata spate
Ismael53 a făcut ce ai sugerat. Am ridicat roțile din spate cu cricul și am împins pe roată să văd dacă mai e joc, dar nu era. E mai fermă. Ar trebui să menționez și că arborele oscilant este fix.

Ar putea fi îndoită articulația?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #45280 prin manual-mecanic
Salut Ronald, presupunând că rulmenții nu au joc, ar trebui să continui să te uiți de la suporturile butucului spre suspensie (suporturi uzate, silent block-uri din cauciuc etc.) pentru a vedea dacă există joc în amortizoare, verifică starea suporturilor acestora... ar trebui să te uiți și să folosești o mică pârghie pentru a „muta” elementele suspensiei care ar putea varia poziția roții. Nu cred că garnitura este îndoită... anunță-ne. Cu cele mai bune gânduri!!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #45281 prin manual-mecanic
Dacă ai putea face o poză cu puntea, ar fi mai bine. Am uitat să menționez că ar trebui să verifici conexiunile dintre punte, diferențial și butuc.