Căutare MDM

Buletin

Problemă cu roțile din spate

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 11 luni #45119 prin manual-mecanic
Problemă cu roțile din spate. Publicat de manual-mecanica
Ei bine, sper că mă poți ajuta pentru că sunt puțin îngrijorat. Chestia e că Land Cruiser-ul meu are 52.000 km și am observat că roțile din spate sunt uzate pe interior. L-am dus la mecanicul de la reprezentanță și mi-a spus că e din cauză că conduc cu o încărcătură mare, dar apoi a spus că ar putea fi arborele. Apoi l-am dus la un mecanic în care am încredere și mi-a spus că ar putea fi rulmenții arborelui. Nu prea știu prea multe despre asta, așa că sper că mă poți ajuta și să-mi spui dacă e normal sau nu.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 11 luni #45120 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema problemelor roților din spate
Salut ronald_mago, o înclinare excesivă a roților din spate ar putea fi problema. Ar trebui să verifici mai întâi toate bucșele de cauciuc ale suspensiei spate, precum și suporturile brațelor de control spate, înainte de a verifica alinierea. Fără echipamentul adecvat, este dificil să faci acest lucru corect. De asemenea, ia în considerare dacă transporti o sarcină grea, deoarece suspensia ar putea fi lăsată. Verifică garda la sol. Noroc!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 11 luni #45121 prin manual-mecanic
Înainte de orice altceva, nu uitați să verificați dacă rulmenții butucului spate au joc; dacă da, reglați-i.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 10 luni - Acum 11 ani și 10 luni #45184 prin manual-mecanic
Adevărul e că eu călătoresc mereu cu bagaj ușor. Plec chiar acum, o să postez o poză mai târziu și o să văd ce părere ai despre uzură. Și, pe de altă parte, prietenul meu mi-a spus că roțile din spate se deplasau ca și cum piulițele nu ar fi fost strânse. Sincer, nu am văzut sau observat.

De asemenea, cum pot verifica dacă rulmenții roților din spate au joc?
Ultima editare: acum 11 ani și 10 luni de către .

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 10 luni #45185 prin manual-mecanic
Asigurați-vă că șuruburile roților sunt strânse. Ridicați partea din spate cu cricul și împingeți roata în punctul cel mai înalt (mișcând-o spre interior și spre dvs.). Dacă există joc, îl veți observa... nu ar trebui să se miște. Sper că este clar. Noroc!