Căutare MDM

Buletin

Problemă cu roțile din spate

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #45119 prin manual-mecanic
Problemă cu roțile din spate Publicat de manual-mecanica
Ei bine, sper că mă puteți ajuta pentru că sunt puțin îngrijorat. Chestia e că Land Cruiser-ul meu are 52.000 km și am observat că roțile din spate sunt uzate pe interior. L-am dus la mecanicul de la reprezentanță și mi-a spus că e din cauză că mergeam cu multă încărcătură, dar apoi mi-a spus că ar putea fi arborele de transmisie. Apoi l-am dus la un mecanic în care am încredere, ai putea spune, și mi-a spus că ar putea fi rulmenții arborelui de transmisie. Sincer, nu știu prea multe. Sper că mă puteți ajuta și dacă e normal sau nu.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #45120 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Problemă cu roata spate
Salut ronald_mago, problema ar putea fi o înclinare excesivă a roților din spate. Ar trebui să verifici mai întâi toate suporturile de cauciuc ale suspensiei spate, precum și suporturile de pe brațele spate, înainte de a verifica alinierea și paralelismul, deoarece este dificil să faci acest lucru corect fără echipamentul necesar. De asemenea, ia în considerare dacă încarci mult; suspensia ar putea fi slăbită. Verifică înălțimea la sol așa cum este menționat. Cu cele mai bune gânduri!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #45121 prin manual-mecanic
În primul rând, nu uita să verifici jocul rulmenților butucului spate; dacă da, ajustează-i.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni - Acum 11 ani și 7 luni #45184 prin manual-mecanic
Adevărul e că eu călătoresc mereu cu bagaj ușor. Acum plec și o să postez o poză mai târziu ca să văd ce părere ai despre uzură. A, și pe de altă parte, prietenul meu mi-a spus că roțile din spate se rostogoleau ca și cum șuruburile nu ar fi fost strânse. Sincer, nu am văzut sau observat.

Încă ceva, cum aș putea verifica dacă rulmenții butucului spate au joc?
Ultima editare: acum 11 ani și 7 luni de către .

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #45185 prin manual-mecanic
Asigurați-vă că șuruburile roții sunt strânse. Ridicați partea din spate cu cricul și împingeți roata în punctul cel mai înalt (mișcând-o înapoi și spre dvs.). Dacă există joc, îl veți observa... nu ar trebui să se miște. Sper că m-am exprimat clar. Noroc!