Căutare MDM

Buletin

Hyundai Santamo anul 2004 funcționează pe 2 cilindri

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #45107 prin manual-mecanic
Salut, oameni buni. Acest Hyundai a venit la service cu această problemă. Au schimbat bobinele și chiar noul ECU. Adevărul este că am îndoieli cu modulul de aprindere. Nu știu dacă l-au schimbat și nici proprietarul nu știe.
Am încercat totul, dar mă îndoiesc că este un fir tăiat. Nu par deteriorate. Nici cele două injectoare nu primesc semnal și nici cilindrii în sine nu fac scânteie. Am scanat-o și a arătat o problemă cu bobina, dar este nouă. Am inversat conexiunea bobinei și există scânteie în acei cilindri și, de asemenea, un semnal către injectoare. Nu am menționat care piesă, dar cu problema cu cei doi cilindri. Prieteni, aș vrea să știu dacă i s-a întâmplat cuiva același lucru sau dacă există un manual specific pentru acest model, ca să pot diagnostica defecțiunea. Ei bine, dacă găsesc problema, cu siguranță vă voi anunța pentru că nu a fost ușor. Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni - Acum 11 ani și 7 luni #45118 prin manual-mecanic
Salut tuturor, salutări.
Ultima editare: acum 11 ani și 7 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.