Căutare MDM

Buletin

ASTRA

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #45092 prin manual-mecanic
ASTRA Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am un Astra 2.4 din 2004 și problema este că atunci când merg cu viteză mare aud un vâjâit în motor. Până acum nu s-a defectat, este doar zgomotul de vâjâit pe care îl are... ce ar putea fi cauza?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #45094 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali tema ASTRA
Ar putea fi un rulment, o pompă de apă, un alternator sau chiar întinzătorul curelei de distribuție. Deconectați cureaua de accesorii și vedeți dacă dispare. Spuneți-ne cum merge. Cu cele mai bune gânduri. :)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #45100 prin manual-mecanic
Ar putea fi și un zgomot de șuierat cauzat de admisia de aer, de exemplu, dacă grila frontală este crăpată etc. Dar, așa cum îți spune colegul meu Jal, de obicei este o problemă cu rulmenții. Totuși, când este vorba de rulmenți, îl poți auzi și la accelerarea cu mașina oprită, pe partea cu cureaua de distribuție. Noroc!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #45103 prin manual-mecanic
Salutări:

Sunt de acord cu colegii mei, dacă ar fi cele de distribuție (timp), cumpărați cureaua și fuliile originale, vă pot spune asta din proprie experiență .