Căutare MDM

Buletin

Este bun Rinalt 18 de 2 litri?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #45034 prin manual-mecanic
Este bun motorul Renal 18 de 2 litri? Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor. Sunt pe cale să cumpăr un Renault 18, motor 2000, an model 1989. Întrebarea mea este dacă acestea au multe probleme de supraîncălzire și de ce? Mulți oameni mi-au spus că este o problemă. Aștept un răspuns. Mulțumesc anticipat, site web foarte bun.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #45037 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă: Este bun motorul Renalt 18 de 2 litri?
Bună ziua, trebuie să schimbi periodic supapa care activează ventilatoarele electrice la aproximativ fiecare 80.000 km și să te asiguri că sistemul funcționează ermetic. Încearcă să pui un martor luminos pe bord atunci când ventilatoarele electrice sunt activate, astfel încât să poți monitoriza sistemul de răcire. Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #45038 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă: Este bun motorul Renalt 18 de 2 litri?
Bună ziua, mașina este în stare bună de funcționare. Am condus-o cu 160 km/h, echilibrată și aliniată, și mergea, nu tremura deloc, direcție bună. În ceea ce privește temperatura, o curățare bună a lichidului de răcire și un radiator curat au făcut ca mașina să nu se încălzească. Ai dreptate în legătură cu becul. Poți pune altul care se activează la o temperatură mai mică? Cred că era unul din 504 la 82°C, nu-mi amintesc.
Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #45041 prin manual-mecanic
Salut bufo500, singurul lucru pe care îl pot spune despre R18 este că aceste motoare sunt „pentru viață”, sunt atât de rezistente. Dar partea negativă este că această mașină consumă mult combustibil, prea mult. Ține cont de asta. Noroc!