Căutare MDM

Buletin

iese aer din joja de ulei.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni - Acum 11 ani și 7 luni #45005 prin manual-mecanic
Iese vânt din joja de ulei. Publicat de manual-mecanica
Dragi tuturor, sunt nou pe acest forum și am o camionetă Luv D-Max din 2007, 120.000 km, iar când ridic joja de ulei pare că suflă. Vă întreb dacă este grav sau normal?
Ultima editare: acum 11 ani și 7 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #45010 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiect: iese aer din joja de ulei.
Trebuie să faci un test de etanșeitate la cilindru, deoarece cel mai probabil ai o problemă cu segmenții motorului.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #45014 prin manual-mecanic
Salut, ce spune Jotabad e adevărat. Ar putea fi din cauza numărului de kilometri parcurși de motor. Dacă nu suflă prea mult, e de fapt normal. E o idee bună să măsori compresia. Noroc!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #45031 prin manual-mecanic
Sunt de acord cu ei. Ceea ce aș face eu ar fi să cumpăr o cutie de aditiv pentru ulei Metallube. Dacă vreun segment de cilindru este blocat sau uzat, produsul despre care vorbesc face minuni. Sau asta, sau cheltui 2.000 de euro demontând motorul și cumpărând segmente noi.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #45039 prin manual-mecanic
Dragul meu prieten, nu te grăbi să faci griji, observă mai întâi dacă presiunea care iese din tubul jojei este slabă sau foarte puternică, până la punctul în care stropești picături mici de ulei, dacă nu, atunci este normal, mai ales dacă nu pare că motorul scoate fum prin tub. Aditivii și restauratorii de motor nu sunt răi, dar când un motor este uzat, nu există remediu, cel puțin din experiența mea, rareori am văzut rezultate așa cum relatează unii oameni. Este adevărat că va crește compresia, dar nu va elimina niciodată consumul de ulei.
Dacă motorul tău este încă bun, ai grijă de el prin reglarea lui când are nevoie și schimbându-i uleiul la fiecare 5.000 km și va rezista mai mult decât îți poți imagina.
Notă: dacă dorești, adaugă un restaurator de motor, îți va fi de folos. Salutări din Mexic, Puebla.