Căutare MDM

Buletin

manualul pieselor

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni - Acum 11 ani și 7 luni #44996 prin manual-mecanic
Manual de piese Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, am nevoie de manualul pieselor motorului pentru Seat Inca 98 1.9d, deoarece am reparat motorul și acum trebuie să-l montez la loc. Din cauza costului, aș aprecia dacă cineva m-ar putea ajuta. Toate cele bune și succes tuturor.
P.S.: Pagină foarte bună.
Ultima editare: acum 11 ani și 7 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #44999 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema manualului de piese
Salut Juancruz, poți descărca manualul Seat Ibiza-Cordoba de aici, care ți-ar putea fi de asemenea util. Vine cu motorul SDI, despre care nu sunt sigur că se va potrivi cu al tău. Cu cele mai bune gânduri!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #45001 prin manual-mecanic
Mulțumesc Ismael53 pentru că ai răspuns atât de repede. Nu, Seat-ul meu Inca este un 1.9D obișnuit.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #45002 prin manual-mecanic
Acest manual include benzina, D, TD, TDI, SDI, manualul este de la Einsa, singurele lucruri care sunt fotocopii, s-ar putea să vă fie de folos, atâta timp cât îl cunosc bine, cu respect!!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #45006 prin manual-mecanic
Mulțumesc foarte mult, Ismael, contribuția ta îmi este de mare ajutor. De îndată ce termin, îți voi spune cum a ieșit. Cu stimă.