Căutare MDM

Buletin

Ventilator habitaclu Peugeot 306

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #44975 prin manual-mecanic
Ventilator habitaclu Peugeot 306 Publicat de manual-mecanica
Salut prietene, ventilatorul meu de încălzire și aer condiționat nu mai funcționează. Am verificat siguranțele, dar totul era normal. Aș aprecia niște îndrumări despre cum să procedez la verificare. Are un releu? Unde este amplasat ventilatorul sub torpedou? Este ușor de scos. Mulțumesc foarte mult. Aștept cu nerăbdare comentariile tale.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni - Acum 11 ani și 7 luni #44980 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la Ventilator habitaclu Peugeot 306
Salut tuturor, nitox03, prietene, deși nu am experiență cu 306, am văzut doar Peugeo-urile mai noi. Recomand să descărcați manualul 306 de pe site. În manualele de service Peugeot, în secțiunea care spune „căutare după fișiere”, tastați „Peugeo 306” și manualul mașinii va apărea în spaniolă. Acolo puteți găsi procedurile de diagnosticare, precum și amplasarea componentelor, releelor și siguranțelor. În orice caz, vă pot spune că motorul ventilatorului este în general integrat în unitatea de încălzire și climatizare; în general nu este ușor să le dezasamblați. De aceea, recomand diagnosticarea sistemului electric al ventilatorului înainte de a atinge orice. Salutări din Chile. Mult succes, prietene. Dacă aveți întrebări, spuneți-ne.
Ultima editare: acum 11 ani și 7 luni de către . Motiv: ortografie

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #44982 prin manual-mecanic
Salut, sfaturi bune de la tipul care a descărcat manualul. Te va ajuta cu aproape orice problemă și întreținere.;) În ceea ce privește problema, aș verifica dacă siguranța primește 12 volți. Aș verifica și comanda încălzirii, deoarece îmi amintesc că Peugeo-urile folosesc de obicei un potențiometru și are tendința de a se uza destul de mult. Voi vedea dacă pot să-ți trimit locația releului, dar voi pune accent pe comanda încălzirii (rotița). Cu cele mai bune gânduri, tuturor!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #44984 prin manual-mecanic
Salut din nou, ventilatorul este foarte ușor de demontat. Este situat în partea dreaptă jos a bordului. Se pare că are un modul de control (cel puțin pe acesta). Și cei doi conectori sunt acolo. Poți testa dacă primesc curent (ca să nu fie nevoie să demontezi motorul). De asemenea, poți măsura rezistența motorului pentru a te asigura că bobina nu este deteriorată. Sper că acest lucru te ajută. Cu cele mai bune urări!