Ei bine, acum, după ce am ridicat presupusele avantaje ale carburatorului, voi recunoaște ceea ce cred că este beneficiul injecției (ca să nu credeți că sunt „închis”, desigur că este mult mai curat, în acord cu opinia lui fiat147, amestecul este mult mai controlat, făcând astfel catalizatorul eficient, consumul este mai mic (la cilindree mari este unde se observă cel mai mult, cred..), injecția a evoluat mult și este capabilă să atingă performanțe ridicate cu cilindree mică (ex. Bosch Motronic MED 7), și aici văd cu adevărat mai mult beneficiu

în ceea ce privește eficiența, pentru că dacă cifrele date despre aceste motoare sunt adevărate, este „o lovitură de pălărie”, ceea ce nu știu încă, fiabilitatea pe care o au în ceea ce privește mecanica sau electronica, timpul va spune, dacă rezultatul este bun, va trebui să uităm de K-jetronic și altele, cum spune igryo, nu vom putea compara vechiul cu noul, acestea din urmă sunt capabile să gestioneze aproape totul într-un singur motor, iar acesta este și frumos, este visul multora să îmbunătățească asta. motor „cu combustie” pe care îl folosim în continuare...ceea ce nu se știe, pentru cât timp... mâine vor veni și ei să ne ceară să-l uităm pe acesta, pentru că se apropie un viitor „electric”; acesta, acum, fără supape...

Salutări tuturor!!!