Căutare MDM

Buletin

Tehnologie F1 2014

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni - Acum 11 ani și 7 luni #44694 prin manual-mecanic
Tehnologie F1 2014 Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, comunitatea invită cordial pe toată lumea să participe la un schimb de opinii despre schimbările tehnologice importante care vor fi implementate pentru 2014 în categoria de vârf, Formula 1. La mulți ani 2014 tuturor. :prostie: .
Ultima editare: acum 11 ani și 7 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #44699 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica subiectul tehnic F1 2014
Salut fiat147, pasiunea ta pentru F1 a fost dovedită! Nu mai urmăresc F1 de ceva vreme, chiar dacă mi-a plăcut dintotdeauna mecanica, poate că e excesul de secretism pe care îl dau vina toți acești oameni... Înțeleg, pentru că își riscă banii pe fiecare cursă, relatează doar ce cred și rareori intră în profunzime, fie din cauza complexității, fie ca să nu le „copieze”, adevărul e că de puținele ori când am avut unul dintre aceste insecte de aproape, nu te lasă să vezi nimic, sau să te apropii, iar când expun un model de acum 25 de ani sau mai mult, tot e un mister, deci dacă nici măcar nu știi dacă au supape sau ce... nouă, celor cărora ne place să știm, ne place să vedem aceste lucruri... dar se știu foarte puține lucruri, așa că atunci când îmi vorbesc despre aceste motoare, e ca atunci când îmi vorbesc despre NASA, care presupun că e referința tehnologică maximă care există... și despre asta, știm la fel ca despre măruntaiele unui F1... asta e părerea mea despre F1, prin urmare, nu pot decât să admir curajul piloților, care nu e mic. SALUTĂRI ȘI UN AN 2014 MULȚI ANI TUTUROR!!!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #44797 prin manual-mecanic
Salut tuturor, într-un moment de curiozitate pe care colegul meu fiat147 mi l-a trezit, am început să caut informații despre schimbările așteptate pentru următorul sezon de F1 și, deși nu am reușit să găsesc prea multe informații, am fost surprins că, pentru o dată (dacă nu am înțeles bine) o tehnologie „de stradă” va fi aplicată acestor motoare:aha: ? Am fost, de asemenea, foarte surprins de limitarea în ceea ce privește numărul de cilindri, precum și numărul maxim de rotații, acum 16.000 rpm,:woohoo: cred și eu, egalitatea în toate motoarele în ceea ce privește dimensiunile diametrului x cursei... se pare că este așa pentru a exista mai multă egalitate între echipe;) ; aș vrea să știu părerile voastre despre cum va arăta sezonul, dacă vor fi multe defecțiuni:bolnav: , probleme cu turbo:clipire: , dacă își vor menține timpii pe tur rapizi:rău: :rău: :rău: , abandonuri din curse din cauza problemelor electronice:fluier: , consum de combustibil etc. și orice informații ați putea avea, deoarece este cu adevărat un subiect interesant și captivant;) pentru oricine iubește sporturile cu motor. Cu cele mai bune urări! Și plasați-vă pariurile!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni - Acum 11 ani și 7 luni #44885 prin manual-mecanic
Salut tuturor, încă o dată vă dați cu părerea fără să vă informați măcar, folosind un limbaj destul de batjocoritor, comparând cursele auto cu NASA..., după ce ați făcut niște cercetări pe internet, postați o altă postare, invitând la discuții pe această temă. Pare foarte neserios din partea dumneavoastră, domnule Ismael. După ce ați râs de asta, doriți ca oamenii să vă împărtășească opiniile. Este pur și simplu patetic, pari un copil mic. Salutări tuturor.
Ultima editare: acum 11 ani și 7 luni de către .