Bună ziua tuturor, domnule servilimit, este o plăcere să vă am în dezbatere. În ceea ce privește calculul, îl găsesc foarte ingenios. Când împărțiți turațiile la 60 de secunde, calculați, dacă am înțeles bine, turațiile pe care le dă arborele cotit pe secundă. Atunci părerea mea este că trebuie să luați în considerare lungimea cursei sau distanța parcursă, deoarece viteza este distanța parcursă într-un timp. De asemenea, din câte am înțeles, pistonul de la PMS a cărui viteză este aproximativ zero (este oprit), când arborele cotit se rotește, pistonul accelerează, atinge viteza maximă și apoi decelerează până la atingerea vitezei zero la PMS. Din acest motiv, când Ismael calculează viteza pistonului așa cum se arată mai sus, am adăugat că acest calcul a fost o viteză medie între punctul de cea mai mare viteză a pistonului (viteza maximă) cu cele de mișcare zero la Punctul Mort Superior (PMS) sau PMS (jos). Nu știu dacă m-am explicat bine, aș vrea să aud părerea dumneavoastră. În ceea ce privește dezbaterea

, în opinia mea, este una dintre cele mai bune modalități prin care ființele umane pot învăța nu doar lucruri tehnice, ci și valori... democrație pentru toți... Cu respect.