Căutare MDM

Buletin

Toyota 1ZZ și „dansul manivelei”

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #44728 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la Toyota 1ZZ și „dansul manivelei” sale
Salut Fiat147, sunt sigur că mă vei ajuta!! Nu găsesc cartea lui Miguel de Castro. Adică, nu știu în ce secțiune din manuale se află. Dacă ai putea să-mi spui, aștept cu nerăbdare să o am din nou!:prostie: Deși îmi amintesc multe lucruri, alte lucruri, gen niște calcule turbo care mă interesează de ceva vreme și cred că le-au explicat acolo, nu am mai găsit alte informații acolo și știu că erau în această carte! Mulțumesc anticipat!:laugh out loud: :laugh out loud:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #44729 prin manual-mecanic
Salut tuturor, dragă Ismael53, mi s-a întâmplat același lucru. Am cartea în format tipărit, dar e cam pierdută în harababura mea:) . Sub „Manuale/Alte manuale mecanice”, sus, scrie „Căutare”. Am introdus „Trick” și apare imediat. Cântărește cam 125 MB și mult succes. Dacă e ceva, lucrez la ea... ugh, e atât de tare... Voi fi atent...:) Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #44730 prin manual-mecanic
:) Mulțumesc mult!!! Nu știi cât de mult mi-am dorit să o citesc din nou!!!:laugh out loud: :prostie: Ei bine, ai grijă cu vara aia pe care o ai acolo, se spune că sunt aproape 40 de grade...bere caldă =:roșesc: și apoi:woohoo: :woohoo: pentru când vine „șeful” =:pinch: :fluier: Noroc!!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #44731 prin manual-mecanic
Salut, hahahaha:cheer: :cheer: :cheer: , wow, ce tare... ce carte grozavă! După cum spune Ismael, cartea conține ecuații și concepte esențiale pentru înțelegerea modului în care funcționează un motor, chiar și după standardele de astăzi... deși există cărți mult mai tehnice, aceasta folosește limbajul într-un mod rafinat de simplitate, fiind totuși foarte cuprinzătoare. Ce adjectiv mai bun decât „atemporal”:) ? Și „igryo”? A fost ceva pentru care să mă enervez atât de tare? Am făcut o greșeală și am recunoscut... nu a fost intenția mea. Salutări tuturor.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #44738 prin manual-mecanic
Bună ziua, domnule Ismael53 și domnule Fiat147.
În ceea ce privește calculul vitezei pistonului, eu împart pur și simplu rotațiile pe minut la 60 de secunde, ținând cont de faptul că pistonul face două curse pe rotație, indiferent de lungimea cursei. Văd că discuția este mai degrabă despre aspecte generale ale mașinilor decât despre o defecțiune specifică. Acest lucru este bun pentru experții criminaliști; oferă cunoștințe și folosește, de asemenea, un stil de scriere plăcut. Felicitări,
Miguel